Life

Theo Rose s-a ales cu vânătăi după filmările pentru serialul Clanul. Ce a pățit artista pe platou

Theo Rose trăiește cel mai probabil una dintre cele mai frumoase perioade din viață. Pe lângă succesul înregistrat pe plan muzical, acum, aceasta a devenit și actriță.
17.11.2022 | 06:50
Theo Rose sa ales cu vanatai dupa filmarile pentru serialul Clanul Ce a patit artista pe platou
Ce a pățit Theo Rose în timpul filmărilor pentru serialul Clanul. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anul 2022 se dovedește a fi anul lui Theo Rose. Lucrurile par că merg pe roate pentru celebra cântăreață.

Theo Rose s-a ales cu vânătăi după o scenă alături de Denis Hanganu

Theo Rose ocupă un loc la masa juraților de la ”Românii au talent” și de asemena a primit și un rol în serialul Clanul. Totodată, recent, s-a aflat că artista este și însărcinată și așteaptă un copil alături de noul ei iubit, actorul și regizorul Anghel Damian.

ADVERTISEMENT

Asta nu înseamnă însă că viața vedetei este și una ușoară. Actoria cere sacrificii, iar Theo Rose și-a dat seama de acest lucru pe pielea ei.

În cele mai multe dintre scenele în care apare Theo Rose, este prezent și actorul Denis Hanganu. Cei doi au avut însă de filmat un anumit moment, care s-a lăsat cu vânătăi.

ADVERTISEMENT

Era vorba despre o scenă în care artista urma să îi dea o palmă lui Denis Hanganu, iar el trebuia să o oprească.

Pentru că scena a fost repetată de mai multe ori, în final, cântăreața s-a ales cu o vânătaie pe încheietură, în condițiile în care a avut grijă ca scena să pară destul de reală.

ADVERTISEMENT

“Da, m-am lovit. Aș fi mințit să zic că nu. Am avut de filmat de foarte multe ori o scenă cu Tudor, cu Denis Hanganu, în care eu trebuia să intenționez să îi dau o palmă.

Bine, intenția trebuia să fie reală, așa că palma trebuia să plece cu adevărat, iar el trebuia să mă oprească, să contracareze mișcarea.

ADVERTISEMENT

Așa că s-a făcut asta de fiecare dată până când mi-a tumefiat zona. S-a întâmplat, aveam o mare vânătaie pe încheietură”, a dezvăluit actrița, pentru ego.ro.

Theo Rose, entuziasmată să facă parte din serialul Clanul

Chiar și așa, acest lucru nu este un impediment pentru celebra artistă, care s-a despărțit în această vară de iubitul ei, Alex Leonte și care acum așteaptă un copil cu regizorul serialului Clanul, Anghel Damian.

Theo Rose a mai povestit că se simte fascinată de tot ceea ce se întâmplă pe platourile de filmare și că experiența pe care o trăiește este una de-a dreptul unică.

De asemenea, pentru că nu a mai avut șansa să se afle pe un platou de filmare, artista se bucură de fiecare nou lucru pe care îl vede atunci când se află acolo și este entuziasmată în fiecare zi.

ADVERTISEMENT