Life

Actorul Denis Ștefan și partenera lui, Cristina, confesiuni despre viața de familie. De ce a plâns fosta bebelușă

Actorul Denis Ștefan trăiește de ceva timp o poveste frumoasă de iubire cu Cristina Zegan, fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor. Cei doi și-au botezat de curând cea de-a doua fetiță.
14.01.2022 | 17:35
Denis Ștefan, căsătorit din 2013 cu bebelușa Cristina de la Cronica Cârcotașilor. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Actorul Denis Ștefan și Cristina, partenera sa de viață, au apărut într-o emisiune de televiziune în care au vorbit despre cum este viața cu două fete.

Cei doi au spus că uneori simt nevoia să fie singuri, iar atunci când simt că nu mai fac față creșterii copilelor, apelează la tot felul de ajutoare.

ADVERTISEMENT

Fosta bebelușă de la Prima TV a spus că are mare noroc cu Mădălina, o prietenă pe care o are din copilărie, care mai stă din când în când cu fetele și o ajută la treburile casnice.

Denis Ștefan și Cristina, invitați la Teo Show

Denis a vorbit cu sclipire în ochi despre fetițele sale, pe care le-a botezat Dominique și Delia. Actorul spune că amândouă îi seamănă perfect și că rolul de tată l-a făcut mai fericit decât și-ar fi imaginat vreodată.

ADVERTISEMENT

„Seamănă cu mine și Dominique, și Delia, sunt mulțumit”, a declarat Denis Ștefan la Kanal D.

„Mădă e prietena mea din copilărie și uite că a ajuns la noi. Ne ajută și cu cele casnice, pentru că eu nu plec. O oră, două pot să rup din timp”, a povestit Cristina, întrebată cum face față creșterii celor două fete.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, în cadrul emisiunii Teo Show, pe ecran rulau imagini de la botezul mezinei familiei, Dominique. Cristina a retrăit fiecare moment de la biserică, unde fetița sa a fost creștinată și nu și-a putut stăpâni lacrimile de fericire în platoul de la Kanal D.

Denis Ștefan și soția lui, Cristina, în platoul Teo Show. Foto: Kanal D

Actorul și fosta bebelușă au două fetițe împreună

Legat de cele două fete, Cristina a făcut câteva confesiuni interesante după ce și-a șters lacrimile. Dansatoarea a spus că datele la care s-au născut acestea au mare legătură cu părinții lor, fără ca aceasta sau soțul ei să fi planificat venirea pe lume a acestora.

ADVERTISEMENT

„Dominique e născută fix de ziua soacrei mele, iar Delia de ziua tatălui meu, în aceeași zi și la aceeași oră”, a mărturisit Cristina.

Denis Ștefan a mai fost căsătorit o dată cu o femeie pe nume Iuliana. Din 2013, acesta trăiește alături de Cristina Zegan, una din cele mai cunoscute foste bebelușe de la emisiunea Cronica Cârcotașilor.

Denis Ștefan a jucat în câteva telenovele de succes de la Acasă TV, printre care „Iubire și onoare”, „Regina”, „Inimă de țigan” și „Daria, iubirea mea”.

 

ADVERTISEMENT