Sport

Denisa Dedu pune tunurile pe arbitraj după înfrângere: “Este frustrant! Au urcat-o pe Cristina în tribună”

20.03.2021 | 23:01
Denisa Dedu pune tunurile pe arbitraj dupa infrangere Este frustrant Au urcato pe Cristina in tribuna
ADVERTISEMENT

România a pierdut cu Norvegia la turneul preolimpic, scor 24-29. Denisa Dedu a fost unul dintre cei mai buni oameni ai “tricolorelor” reușind câteva parade de excepție în fața adversarelor. 

La finalul meciului, Denisa Dedu a izbucnit împotriva arbitrilor spunând că diferența de scor a fost stabilită și de deciziile contestabile ale danezilor care au condus această partidă.

ADVERTISEMENT

Denisa Dedu pune tunurile pe arbitraj după înfrângere: “Sunt supărată și nervoasă pe arbitraj”

Norvegia nu a suferit nicio eliminare de 2 minute pe parcursul meciului și nordicele au suferit de nu mai puțin de 10 aruncări de la 7 metri. Asta în condițiile în care România a avut 4 eliminări de 2 minute:

“Sunt supărată și nervoasă pe arbitraj. Sunt mândră pentru cum am luptat. Este trist când vezi că se pun anumite piedici. Multe decizii au fost în favoarea lor. Cristina mai avea puțin și era urcată în tribune. Au fost împinse de la spate.

ADVERTISEMENT

Este frustrant. Vorbim de o calificare la Jocurile Olimpice. Dăm totul pe teren. Au fost decizii în momente cheie care ne-au dezavantajat. Nu am cedat niciodată și am luptat. Avem nevoie să batem la cinci goluri. Nu este imposibil.

“A existat o frustrare pentru mine. Cu siguranță puteam să dăm mai mult”

Clar că va fi o implicare din partea noastră în acest meci. Știam de la început că fiecare gol contează. Au fost greșeli din partea noastră. Puteam să dăm mai mult. A fost și ajutorul arbitrilor. Și noi vom încerca să reparăm greșelile făcute.

ADVERTISEMENT

Cu gândul să câștigăm la diferența asta dormim. Există o șansă și o să dăm totul pe teren să o obținem. Am fost ca niște luptătoare azi, mâine se întâlnesc două echipe cu același spirit.

A existat o frustrare pentru mine. Cu siguranță puteam să dăm mai mult, parcă am simțit că ni se pun anumite piedici. A fost o diferență prea mare”, a spus Dedu la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

România joacă împotriva naționalei din Muntenegru, duminică, de la ora 17:00. “ Tricolorele” trebuie să bată la 5 goluri pentru a se califica la Jocurile Olimpice.

ADVERTISEMENT