Life

Denisa Despa, rea cu adversarele din cușcă: ”Mi-aș dori o fată cu bun simț!”

Denisa Despa câștigă meci după meci în galele RXF. Într-o lume guvernată de bărbați puternici, sexy dansatoarea maneliștilor dă de pământ cu adversarele sale... la propriu!
09.11.2023 | 13:35
Denisa Despa rea cu adversarele din cusca Mias dori o fata cu bun simt
Denisa Despa și-a făcut praf adversara în cușca MMA / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce în mai 2022 a câștigat meciul împotriva Renatei Gheorghe, fosta iubită a lui Leo de la Strehaia, Denisa Despa a atins o nouă victorie și anul acesta. De data aceasta, vedeta s-a luptat cu Alexandra Cărare, fosta concurentă în emisiunea ”Puterea Dragostei”, de pe Kanal D.

Denisa Despa, de la dat din buric, la picioare în cap

Dacă în trecut Denisa Despa alegea să se focuseze pe evenimentele organizate alături de maneliști celebri, acum dansatoarea pare că și-a descoperit o nouă pasiune care o ține de luni bune în sala de sport. Mai exact, artele marțiale mixte. La modul că, deja, se poate numi profesionistă.

ADVERTISEMENT

Alături de antrenori celebri, precum Marius Tiță și Alex Moraru, vedeta s-a pregătit intens pentru cel de-al doilea meci. Ba mai mult, din cauza eforturilor fizice intense, vedeta a întâmpinat și o problemă în zona lombară. Din această cauză, a fost nevoită să ia o pauză de o lună de la antrenamente. După recuperare însă, Denisa a revenit în forță, gata să-și doboare adversara și să dea peste nas răutăcioșilor.

Vă reamintim că cea care și-a dorit cu ardoare acest meci a fost chiar rivala Denisei, Alexandra Cărare. La penultima gală RXF, tânără a provocat-o pe dansatoarea maneliștilor, în direct, la luptă, în ciuda faptului că cele două nici măcar nu se cunoșteau până la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

Denisa Despa și-a demolat adversara în cușcă

Nu știm dacă fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei” căuta doar puțină publicitate pe spatele Denisei, deja celebră de ani buni în lumea showbiz-ului autohton, însă cert este că aceasta din urmă i-a răspuns afirmativ din prima clipă, dovadă că Denisa nu se lasă intimidată ușor.

Din păcate pentru Alexandra Cărare, experiența Denisei în cușcă și-a spus cuvântul. Dansatoarea se bucură acum de o a doua victorie consecutivă. Iar ăsta e un semn că antrenamentele și stresul prin care dansatoarea a trecut în ultimele luni n-au fost deloc în zadar. Acum, vedeta culege din plin roadele muncii sale.

ADVERTISEMENT

Întrebată de FANATIK dacă ar intra și pentru a treia oară în cușca RXF, după cele două victorii, Denisa Despa ne-a răspuns afirmativ. Mai ales că, deja, s-a familiarizat cu lumea sportului de contact. Cu cine i-ar plăcea să se lupte însă? ”Mi-aș dori următorul meci cu o fată cu bun simț, educată.

”Să îndrumăm cât mai multă lume în latura sportivă”

Să putem face un adevărat spectacol și să îndrumăm cât mai multă lume în latura sportivă. Să fie cel puțin la fel de cunoscută ca mine! Cu `Puterea Dragostei` am încheiat-o, deja am avut-o pe cea mai bună din acea competiție!”, ne-a mărturisit Denisa Despa.

ADVERTISEMENT

De asemenea, șatena ne-a dezvăluit că cei care i-au fost alături încă din prima clipă au fost antrenorii săi, care au susținut-o necondiționat. De asemenea, sponsorii pe care i-a avut în cadrul evenimentului și, bineînțeles, prietenele din showbiz. Galele RXF încep să câștige multă popularitate. De aceea, și din ce în ce mai multe vedete acceptă invitația în cușcă de dragul show-ului și nu numai.

Deși riscurile sunt mari, iar pregătirile îndelungate, celebritățile par să fie mânate de gândul victoriei și nu se dau în lături de la nimic! Vă aducem aminte că, la ultima gală RXF, am putut urmări nume mari, precum: Vladimir Drăghia, care l-a învins pe Cornel Păsat, sau Alex Zănoagă, care a câștigat împotriva lui Iancu Sterp, fratele mai mic al lui Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT