Life

Denisa Nechifor, detalii despre afacerea cu diamante. Vedeta caută clienți în străinătate

Denisa Nechifor și-a deschis un business inedit în urmă cu câțiva ani. Frumoasa șatenă este mândră de afacere, iar acum spune ce vrea să facă mai departe.
12.05.2022 | 09:53
Denisa Nechifor detalii despre afacerea cu diamante Vedeta cauta clienti in strainatate
Denisa Nechifor, în căutare de clienți pentru bijuteriile cu diamante: ”E o piață foarte faină”. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a oferit detalii despre afacerea cu diamante, bijuterii pe care le promovează intens pe rețelele de socializare. Fosta soție a lui Adrian Cristea a dezvăluit că este în căutare de clienți pe piețele de peste hotare.

Denisa Nechifor, în căutare de clienți pentru bijuteriile cu diamante: ”E o piață foarte faină”

Denisa Nechifor a mers recent la Paris, împreună cu fiica sa, acolo unde a căutat clienți pentru bijuteriile prețioase cu diamante. Șatena este conștientă că în străinătate este o nișă specială în acest domeniu, care o atrage tot mai mult.

ADVERTISEMENT

Vedeta este implicată în acest business, mărturisind că industria este în creștere în România pentru că femeile preferă tot mai mult obiectele prețioase. De asemenea, a punctat faptul că bijuteriile sunt personalizate în funcție de client.

„Ideea e următoarea cu pietrele acestea. Eu nu le caut, eu vreau să le vând. Eu le am, dar caut clienți să le plasez pe piață. E o piață foarte faină afară și ofertantă”, a spus Denisa Nechifor la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Denisa Nechifor, mândră de afacerea cu diamante

În aceeași notă, frumoasa șatenă a mai punctat faptul că prețul bijuteriilor pe care le vinde este unul mult mai mic decât cele care se regăsesc pe piețele din afara țării noastre.

Din acest motiv Denisa Nechifor a mai precizat că străinii sunt mai interesați să investească în astfel de bijuterii foarte scumpe.

ADVERTISEMENT

„Există diamante bune și rele… în funcție de data de naștere există pietre care ți se potrivesc sau nu, există pietre despre care se spune că poartă noroc sau nu. 

Diamantele se diferențiază după tăietură și după claritate. O bijuterie prețioasă de acest gen este o investiție pentru că o poți vinde peste un anumit timp și îți recuperezi banii”, spunea Denisa Nechifor în urmă cu câțiva ani, în aceeași emisiune TV.

ADVERTISEMENT
Tags: