Life

Denisa Răducu ar fi împlinit 31 de ani astăzi. Ce a apărut pe pagina de Facebook a regretatei maneliste

13.12.2020 | 17:55
Denisa Raducu ar fi implinit 31 de ani astazi Ce a aparut pe pagina de Facebook a regretatei maneliste
Denisa Răducu ar fi împlinit 31 de ani astăzi. Ce a apărut pe pagina de Facebook a regretatei maneliste. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Denisa Răducu nu a fost uitată nici acum, la mai bine de 3 ani de la moartea sa fulgerătoare. Manelista ar fi împlinit pe 13 decembrie vârsta de 31 de ani, pagina sa de Facebook fiind asaltată cu mesaje dureroase în memoria îndrăgitei artiste. 

Unul dintre mesajele emoționante care s-a făcut remarcat în mediul online a fost al unei prietene bune, care nu poate trece peste pierderea suferită. Cântăreața a murit în floarea vârstei, la numai 27 de ani, având o sumedenie de planuri de viitor.

ADVERTISEMENT

Din păcate, boala nemiloasă cu care a fost diagnosticată i-a curmat viața pe 23 iulie 2017, în ciuda eforturilor depuse de medicii din țară, dar și din străinătate. Familia Denisei Răducu a sperat la o minune până-n ultima clipă, însă cancerul s-a dovedit mai puternic.

Denisa Mocanu, amintită de ziua sa de naștere. Ce i-au transmis fanii regretatei artiste

Ziua de naștere a regretatei artiste este un moment foarte greu pentru familie, Denisa Răducu fiind amintită de cei dragi. Toți cei care au cunoscut-o sau au ascultat melodiile cântăreței și-au adus aminte, azi, 13 decembrie, că vedeta ar fi împlinit 31 de ani.

ADVERTISEMENT

Pagina de socializare a manelistei a rămas activă chiar și în momentul de față, mesajele emoționante și dureroase curgând în lanț în această zi în care lumea ar fi putut să-i ureze „La mulți ani!”. Din păcate, acest lucru nu mai este posibil, artista rămânând în sufletele celor dragi.

„Te iubesc surioară! Al 4-lea an în care îți serbezi ziua de naștere în lumea celor drepți, al 4-lea an în care nu ne poți răspunde fizic la milioanele de mesaje pe care le primești… Ești si vei rămâne un exemplu de modestie, frumusețe și talent. 

ADVERTISEMENT

Te iubim și te vom iubi mereu! #IngeriiNuMor. Astăzi ar fi trebuit să-ți urăm «la mulți ani», dar din păcate Dumnezeu te-a vrut alături de El! Nu putem decât, cu lacrimi în ochi, să aprindem o lumânare și să ne gândim la tine… ceea ce facem mereu de când ai plecat dintre noi!

DUMNEZEU SĂ TE ODIHNEASCĂ ÎN PACE suflet bun și curat! Ne lipsești enorm!”, este mesajul încărcat de durere lăsat de una dintre prietenele blondinei pe rețelele de socializare, acolo unde apar imagini și filmări cu regretata artistă.

ADVERTISEMENT

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatoceluar, un tip de cancer foarte periculos care afectează ficatul. Manelista a suferit de această boală nemiloasă câteva luni, în ultimele zile de viață ajungând numai piele și os. Artista este îngropată în Comuna Ștefănești, județul Vâlcea, fiind condusă pe ultimul drum de sute de oameni.

ADVERTISEMENT