Life

Denise Rifai, cucerită de un actor celebru! Cine este cel care i-a furat inima: „Bărbatul visurilor mele”

Denise Rifai a fost cucerită de un actor celebru. Iată cine este bărbatul care i-a furat inima și despre care spune că este visul ei.
30.08.2023 | 09:15
Denise Rifai cucerita de un actor celebru Cine este cel care ia furat inima Barbatul visurilor mele
Denise Rifai, cucerită de un actor celebru! Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Denise Rifai a fost cucerită de un actor celebru. Iată cine este cel care i-a furat inima, de mulți ani!

Denise Rifai, cucerită de un actor celebru!

Celebra prezentatoare TV a spus cine este actorul care i-a furat inima. De ani de zile este fana lui și spune chiar că este bărbatul visurilor sale.

ADVERTISEMENT

Actorul în cauză este Kevin Costner, de 68 de ani. Denise Rifai a spus că are un singur actor favorit, cel care este și „bărbatul visurilor” sale.

Totuși, acesta se află foarte departe, în America și diferență de vârstă este foarte mare. Denise Rifai are 37 de ani, în timp ce „bărbatul visurilor sale” are 68!

ADVERTISEMENT

„Eu cred în iubire și nu cred că există una, două, cinci, ci doar una, pe care fiecare dintre noi merităm să o mărturisim și pentru care trebuie să luptăm să rămână în viața noastră până la final.

Dragostea există și este pentru totdeauna. Actorul meu favorit nu este turc, deși sunt niște bărbați atât de frumoși. Pentru mine este unul singur, bărbatul visurilor mele, care este atât de departe și la o diferență de vârstă prea mare. Kevin Costner, oricând, oriunde și oricum.”, a declarat Denise Rifai, pentru WOWnews.

ADVERTISEMENT

Denise Rifai, zvonuri privind relația cu Dan Bittman

Până să-l întâlnească pe Kevin Costner, care este și căsătorit, Denise Rifai se pare că petrece mult timp cu Dan Bittman.

Cei doi au iscat și multe zvonuri despre o posibilă relația între ei. Denise Rifai și Dan Bittman chiar au fost văzuți împreună la plajă și mulți au presupus că și-au petrecut concediul la mare împreună.

ADVERTISEMENT

„Să lămurim lucrurile: este atât de onorant să cunoști un bărbat așa cum este Dan Bittman. Este un tip cu o energie masculină, mereu îi zic: ai venit la mine în emisiune și ai vrut să mă răpești cu totul, cu inelul lui…

E un bărbat minunat, și o să-ți spun așa: e foarte onorant pentru mine că el există în viața mea”, a declarat Denise Rifai în podcastul Altceva cu Adrian Artene.

ADVERTISEMENT
Tags: