Life

Denise Rifai, despre culisele întâlnirii cu Viorica Dăncilă după ce a criticat-o des: „M-a convins”

13.10.2020 | 16:19
Denise Rifai despre culisele intalnirii cu Viorica Dancila dupa ce a criticato des Ma convins
ADVERTISEMENT

Denise Rifai a vorbit despre culisele întâlnirii cu Viorica Dăncilă, cea de-a doua invitată a emisiunii pe care o realizează la Kanal D.

Denise Rifai, despre culisele interviului cu Viorica Dăncilă

După întrebările incomode pe care i le-a adresat Elenei Udrea, a venit rândul fostului premier al țării să primească întrebări dure.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea a declarat că a surprins-o destul de tare Viorica Dăncilă, că a convins-o în anumite privințe, în special că este o femeie dârză, un adevărat om de partid.

Denise a dezvăluit că fosta doamnă premier știa poziția ei personală cu privire la activitatea în fruntea statului și a apreciat faptul că a acceptat invitația în emisiune, cu atât mai mult.

ADVERTISEMENT

„Am ținut foarte mult la interviul ăsta. Faptul că avem această istorie cu Viorica Dăncilă. Am criticat-o pe femeia asta în toate formele în care a fost cazul. Mi-a luat întrebările, mi-a răspuns. M-a convins că e dârză. Nici nu mai contează cum răspunde”, a declarat Denise Rifai la Teo Show cu câteva ore înaintea difuzării interviului.

Ce fel de întrebări i-a pus fostului premier

„Faptul că a venit la mine la emisiune, s-a așezat pe scaun și a luat 40 de întrebări este… Invitatul poate refuza maximum 5 întrebări, dar până acum nu mi s-a întâmplat”, a mai spus prezentatoarea.

ADVERTISEMENT

„Vioricăi Dăncilă i-am spus de nenumărate ori caracterizările făcute de colegii de partid, majoritatea fiind invective. Nu s-a ridicat să plece, dar poate nu se aștepta să întreb anumite lucruri”, a mai spus Denise.

Nici Elena Udrea nu a dorit să știe întrebările înainte, lucru care a surprins-o pe prezentatoare: „Elena Udrea nici măcar nu a vrut să știe întrebările. A zis că nu vrea să le știe, eu mă așteptam să întrebe măcar temele de discuție”.

ADVERTISEMENT

Emisiunea lui Denise Rifai este difuzată în fiecare marți de la ora 23:00 la Kanal D. Printre întrebările pe care le-a primit Dăncilă se numără cele legate de gafele ei publice repetate, relația cu Liviu Dragnea și fiul ei.

 

 

ADVERTISEMENT