Life

Denise Rifai dezvăluie de ce nu s-a căsătorit și nu are copii: ”Nu s-a întâmplat așa”

Denise Rifai spune motivul pentru care nu e măritată și nu a devenit mamă. Prezentatoarea de la Kanal D a dat cărțile pe față.
06.07.2023 | 21:19
Denise Rifai dezvaluie de ce nu sa casatorit si nu are copii Nu sa intamplat asa
Denise Rifai spune motivul pentru care nu e măritată și nu a devenit mamă. Prezentatoarea de la Kanal D a dat cărțile pe față. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Renumita moderatoare a emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai dezvăluie de ce nu s-a căsătorit și nu are copii. Jurnalista susține că nu s-a întâmplat așa pentru că este o persoană extrem de concentrată pe domeniul profesional.

Denise Rifai spune motivul pentru care nu e măritată și nu a devenit mamă. Prezentatoarea de la Kanal D a dat cărțile pe față

Denise Rifai spune motivul pentru care nu e măritată și nu a devenit mamă până acum. Prezentatoarea de la Kanal D a dat cărțile pe față, subliniind că de mică a vrut să fie independentă din punct de vedere financiar. Și a muncit să aibă o carieră de succes.

ADVERTISEMENT

Vedeta susține femeia care are propria sursă de venit. În plus, moderatoarea a mai declarat că visează să aibă un partener de viață alături și copii, doar că nu a găsit bărbatul perfect cu care să facă acest pas major.

„Până acum nu am întâlnit un bărbat alături de care să mă simt în zona aceea de complementaritate să îmi doresc să împlinesc cu el o familie. Îmi doresc foarte mult să am o familie.

ADVERTISEMENT

Îmi doresc foarte mult să am copii, dar încă în destinul meu nu s-a întâmplat așa. Eu susțin, spun și mă declar o tipă extrem de feminină, respect bărbatul, dar în viața mea, deși mi-am dorit, nu s-a întâmplat.

Și nu pentru că am tras doar într-o direcție. Nu! Așa a fost până acum. Îmi doresc foarte mult o familie, dar nu înspre absurd. Nu toată lumea trebuie să aibă familie. Poate nu e pentru toată lumea!

ADVERTISEMENT

În orice caz nu vreau să cred că nu mămărit, o să mă mărit!De când m-am născut am știut un singur lucru: că eu trebuie să rezolv cu nedreptățile care apar”, a mărturisit Denise Rifai în emisiunea Ego Life.

Denise Rifai, o luptătoare pentru dreptate

Denise Rifai este o persoană care luptă pentru dreptate. Când era mică își dorea să se facă avocat, doar că anii au trecut și a ajuns să-și îndrepte atenția spre cu totul alt domeniu, mass-media. Din păcate, nu a reușit să împlinească tot ce și-a propus în materie de nedreptăți.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, frumoasa brunetă e foarte bucuroasă cu ceea ce primește de la viață în momentul de față. Prezentatoarea de la Kanal D e fericită cu existența pe care o duce și uneori preferă să fie singură „decât în probleme”.

Concret, vedeta se referă la faptul că nu vrea să aibă relații cu bărbați cu care nu este compatibilă și alături de care nu poate privi spre viitor. Denise Rifai ține foarte mult la liniște, confort și armonie. În plus, crede în calitate, consistență și timp.

ADVERTISEMENT