Life

Denise Rifai, dezvăluiri sincere din culisele interviurilor sale. De cine s-a temut cel mai rău

08.12.2020 | 14:37
Denise Rifai dezvaluiri sincere din culisele interviurilor sale De cine sa temut cel mai rau
Denise Rifai, dezvăluiri sincere din culisele interviurilor sale. De cine s-a temut cel mai rău. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Denise Rifai (35 de ani) a făcut dezvăluiri sincere din culisele interviurilor pe care le realizează la postul de televiziune Kanal D încă de la începutul lunii octombrie, unde are invitați renumiți din lumea politică și nu numai. 

Celebra prezentatoare este în centrul atenției datorită întrebărilor incomode pe care le adresează celor care ajung în fața sa, mărturisind că au fost momente în care s-a temut de reacțiile interlocutorilor. Moderatoarea a dezvăluit cine a fost persoana căreia i-a adresat una dintre cele mai dure întrebări.

ADVERTISEMENT

Fosta vedetă de la Antena 3 a mărturisit într-un interviu recent că este vorba de fostul premier al României, Viorica Dăncilă, pe care o consideră una dintre cele mai controversate femei din țara noastră, în special din clasa politică românească.

Denise Rifai, mărturie despre interviurile de la Kanal D. De cine i-a fost frică

„Viorica Dăncilă. Mi-a fost teamă că se va supăra foarte tare din cauza întrebărilor. Mi s-a părut că a fost invitatul căruia i-am adresat cele mai dure întrebări. Este femeia cea mai controversată din România, prima femeie Premier din România.

ADVERTISEMENT

Nu este simplu să întrebi, eu femeie fiind la rândul meu, cum s-a simțit când a fost făcută «proasta României» de către colegii de partid.

Știam că trebuie să întreb, orice jurnalist ar fi trebuit să întrebe asta, dar sunt puțini cei care ar fi avut curaj să o facă și sunt puțini invitați care ar fi avut curaj să răspundă la această întrebare”, a spus Denise Rifai într-un interviu pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” este una de impact, precizând că este propriul său critic, motiv pentru care urmărește show-urile pentru a corecta anumite lucruri. Vedeta Kanal D are o echipă de jurnaliști foarte buni, care se documentează temeinic despre fiecare invitat în parte.

Prezentatoarea muncește mult ca totul să fie ca la carte, mai ales că după difuzarea emisiunii se discută foarte mult despre răspunsurile pe care le-au oferit invitații la întrebările sale, unele dintre ele puțin inconfortabile. De altfel, Silviu Prigoană chiar a renunțat să răspundă la una dintre interogările sale.

ADVERTISEMENT

Concret, omul de afaceri a refuzat să răspundă la întrebarea „V-ați certat cu frații dumneavoastră pentru bani?”, invocând adresarea unei alte întrebări în schimbul acesteia. Fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu are trei frați, dar nu vorbește cu niciunul dintre ei.

Marți, 8 decembrie, Denise Rifai se va afla față în față cu Victor Ponta, emisiunea fiind difuzată de la ora 23:00, pe Kanal D, la o zi după ce liderul Pro România și-a anunțat retragerea din viața politică, cel puțin o perioadă de timp.

ADVERTISEMENT