Life

Denise Rifai i-a invitat pe Klaus și Carmen Iohannis în emisiunea sa! Dezvăluiri inedite despre cuplu: „Clar o strategie”

Denise Rifai i-a invitat în emisiunea de la Kanal D pe Klaus și Carmen Iohannis! Ce a spus despre cuplul prezidențial? Dezvăluiri inedite!
22.04.2023 | 10:40
Denise Rifai ia invitat pe Klaus si Carmen Iohannis in emisiunea sa Dezvaluiri inedite despre cuplu Clar o strategie
Denise Rifai i-a invitat pe Klaus și Carmen Iohannis în emisiunea sa. Foto: Kanal D/ Hepta.ro. Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Denise Rifai a făcut o dezvăluire cu totul neașteptată în cea mai nouă apariție a sa. Prezentatoarea emisiunii 40 de întrebări de la Kanal D a mărturisit că i-a invitat în show-ul ei pe Klaus și Carmen Iohannis.

Denise Rifai, dezvăluiri neașteptate despre cuplul Klaus și Carmen Iohannis. I-a chemat în emisiunea de la Kanal D

Invitată în emisiunea „Față în față”, realizată de jurnalistul Ion Cristoiu pentru pagina de YouTube Gândul, realizatoarea tv și-a spus părerea despre cuplul prezidențial.

ADVERTISEMENT

Denise a abordat o serie de teme, făcând dezvăluiri din culisele emisiunii-fenomen de la Kanal D. Pe lângă asta, a vorbit și despre clasa politică de la noi, iar din discuție nu putea lipsi, desigur, cel mai puternic om din stat, președintele Klaus Iohannis.

„I-am invitat în emisiune pe Iohannis și pe soția sa”, i-a spus Denise Rifai lui Ion Cristoiu. Evident, cei doi încă nu au răspuns curs solicitării prezentatoarei de televiziune.

ADVERTISEMENT

Cristoiu a întrebat-o pe vedeta Kanal D dacă ea consideră că Iohannis este un bun actor. Denise Rifai a spus că nu știe să joace teatru și că pare de multe ori prea sobru, genul de om impenetrabil, cu față de morgă!

Vedeta Kanal D: „Cred că sunt un cuplu modern. De cele mai multe ori, ținerea de mână e clar o strategie”

„Nu cred că este un bun actor. Nu l-am văzut niciodată în spațiul public altfel decât cu morga aceasta pe care o are… De fapt, nici nu știu cum e Klaus Iohannis”, a spus Denise Rifai.

ADVERTISEMENT

Maestrul Cristoiu a întrebat-o apoi cum vede faptul că președintele și soția se țin de mână peste tot pe unde se duc, ca niște adolescenți. Denise i-a zis că ea nu s-ar ține de mână chiar peste tot cu soțul ei, însă despre relația cuplului prezidențial a avut cuvinte de laudă.

„Cred că sunt un cuplu modern. Se țin de mână, pare că au o relație faină, așa. În ce-i privește, eu cred că nu joacă teatru. De cele mai multe ori ținerea de mână e clar o strategie de teatru.  Eu nu cred că o să merg de mână cu soțul peste tot. Ține de opțiune. Nu e cazul peste tot”, a completat Denise Rifai.

ADVERTISEMENT