Fotbal intern

Dennis Man a plecat în Italia! Când face vizita medicală la Parma. Exclusiv

27.01.2021 | 22:27
Dennis Man a plecat in Italia Cand face vizita medicala la Parma Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dennis Man a plecat în Italia pentru a se alătura noului său club, AC Parma, iar pentru internaționalul român urmează vizita medicală, fiind foarte posibil să debuteze chiar în acest weekend în Serie A.

FANATIK a aflat traseul lui Dennis Man înainte ca jucătorul lui FCSB să își pună semnătura pe contract, golgheterul Ligii 1 fiind transferul începutului de an în fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Ioan Becali a anuțat în exclusivitate pentru FANATIK și ce salariu va avea Dennis Man la Parma, club la care va fi coleg cu un alt român transferat din campionatul intern, Valentin Mihăilă.

Dennis Man a plecat în Italia! Când face vizita medicală la Parma.

Dennis Man a plecat în Italia pentru a efectua vizita medicală care va avea loc joi, 28 ianuarie, pentru a avea posibilitatea să fie în lotul italienilor de la Parma pentru partida programată în weekend în deplasare, contra celor de la Napoli.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 22 de ani, mijlocașul ofensiv a avut un sezon de excepție până în prezent în Liga 1, în 18 prezențe a reușit sa marcheze de 14 ori, oferind și 6 assist-uri. Prin transferul său în Italia, Dennis Man stabilește și recordul de cel mai scump transfer din istoria campionatului intern, 15 milioane de euro se vor plăti în  schimbul său. Suma va fi constituită din 13 milioane de euro plus două milioane reprezentând bonusuri.

Dennis Man a debutat la nivel de seniori pentru UTA Arad, în sezonul 2015-2016, atunci când a reușit 16 goluri în 35 de partide. Acesta are şase selecţii pentru prima reprezentativă a României în care a înscris un gol. Transferul la Parma semnifică un pas major în cariera fostului jucător de la FCSB, fiind o confirmarea a talentului său indiscutabil.

ADVERTISEMENT

Presa din Italia laudă transferul lui Man la Parma

Presa din Italia laudă mutarea lui Dennis Man în Serie A și mai ales evidențiază calitățile tânărului fotbalist: “Parma finalizează negocierile cu Dennis Man, extrema născută în 1998 de la FCSB. Negocierile au fost purtate personal de președintele Krause.

E lovitura care îi permite Parmei să aibă un talent cu calitate absolută și să încerce să se apropie cât mai mult de obiectivul salvării de la retrogradare”, titrează Gazzetta dello Sport.

ADVERTISEMENT

Dennis Man va avea de muncă pentru a se impune ca titular într-un campionat precum Serie A, Parma cu Valentin Mihăilă în lot, îl utilizează în primul 11 pe Gervinho, fotbalist care a eșuat să impresioneze în acest sezon. Ivorianul are un parcurs destul de slab în sezonul 2020-2021, în 15 prezențe marcând doar de 4 ori, iar contribuția sa cu doar un assist în jocul echipei lasă de dorit.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Poli Iași: 2,10 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: