Sport

Dennis Man, apărat în Italia, înaintea debutului României în preliminariile Euro 2024: „A fost de neprivit”

Dennis Man a fost apărat în Italia chiar înaintea debutului României în preliminariile Euro 2024 cu Andorra și Belarus.
21.03.2023 | 14:29
Dennis Man aparat in Italia inaintea debutului Romaniei in preliminariile Euro 2024 A fost de neprivit
Dennis Man a fost apărat în Italia chiar înaintea debutului României în preliminariile Euro 2024. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Dennis Man a fost apărat în Italia de o fostă glorie a echipei de club la care evoluează. Laudele pentru fotbalistul în vârstă de 24 de ani vin chiar înaintea primelor două meciuri ale României din preliminariile Euro 2024 cu Andorra și Belarus.

Dennis Man, apărat în Italia de un fost antrenor al Parmei, înaintea debutului României în preliminariile Euro 2024

Dennis Man a fost rezervă la Parma înainte să se alăture selecționatei lui Edi Iordănescu la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia. Fostul fotbalist de la FCSB a fost introdus în a doua repriză de Fabio Pecchia în înfrângerea împotriva lui Como, scor 0-2 în etapa 30 din Serie B.

ADVERTISEMENT

Decizia luată de antrenorul Parmei l-a înfuriat pe Gedeone Carmignani, fostul mare portar, dar și fost antrenor al Parmei. Fostul sportiv în vârstă de 78 de ani a avut un discurs dur, după ce Dennis Man a fost lăsat pe banca de rezerve și introdus deja când gazdele erau în avantaj.

„În meciul de la Como, Parma a fost de neprivit. A pierdut prin neprezentare, a fost zero barat. Antrenorii, echipa şi clubul au făcut doi paşi în spate. Limitele ofensive au apărut din nou”, a declarat Gedeone Carmignani.

ADVERTISEMENT

Dennis Man a fost lăudat în Italia, înaintea debutului României în preliminariile Euro 2024

Totodată, fostul fotbalist a criticat strategia aplicată de Fabbio Pecchia și consideră de neînchipuit faptul că Parma ar putea să piardă barajul pentru promovarea în Serie A. Echipa lui Man și Mihăilă a coborât în clasament pe locul 9 și este în afara locurilor care duc la baraj.

„Unele dintre deciziile luate de antrenor nu au convins. De exemplu, decizia de a-l trimite pe Man pe bancă şi de a paria pe Benedyczak şi Charpentier. Ar fi totuşi nedrept să arătăm cu degetul doar doi jucători.

ADVERTISEMENT

Nu există îmbunătăţiri. 11 eşecuri în 30 de meciuri sunt multe pentru ambiţiile Parmei. Nu există o mentalitate de învingător. Să nu prindă play-off-ul ar fi un dezastru de neînchipuit. Sunt multe lucruri de pus la punct. Noroc cu această pauză, pentru că există timp să resetăm totul”, a mai spus fosta glorie a Parmei.

Valentin Mihăilă nu a prins lotul României pentru debutul în preliminariile Euro 2024

Valentin Mihăilă era anunțat în lotul Parmei pentru deplasarea lui Como și a fost pus pe lista preliminară de Edi Iordănescu pentru convocarea la naționala României. Totul s-a năruit pentru fostul fotbalist al Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Din cauza unor dureri, Valentin Mihăilă nu a fost trecut nici măcar pe banca de rezervă la Parma, iar mai mult decât atât, cu doar 90 de minute jucate în acest an, fotbalistul în vârstă de 23 de ani nu a fost inclus de Edi Iordănescu pe lista celor 26 de jucători pentru meciurile cu Andorra și Belarus.


  • Cotă exclusivă FORTUNA: 2,10 este cota pentru „prima repriză: 1X” la meciul Andorra – România

ADVERTISEMENT