Sport

Antrenorul Parmei anunță revenirea lui Dennis Man: „Este bine, este disponibil! Vedem dacă va fi titular”

Fabio Pecchia, antrenorul Parmei, a vorbit despre revenirea lui Dennis Man, anunțând că acesta poate să fie chiar titular la următorul meci.
18.02.2023 | 07:27
Antrenorul Parmei anunta revenirea lui Dennis Man Este bine este disponibil Vedem daca va fi titular
Antrenorul Parmei a vorbit despre revenirea lui Dennis Man. Sursă foto: parmalive.it
ADVERTISEMENT

Tehnicianul a spus că se gândește dacă românul va fi titularizat sau nu la confruntarea de sâmbătă, 18 februarie, cu Ascoli și a explicat motivul pentru care a decis să nu îl folosească pe Dennis Man în duelul cu Ternana, scor 1-1.

Antrenorul Parmei a vorbit despre revenirea lui Dennis Man

Fabio Pecchia, antrenorul Parmei, a vorbit despre revenirea lui Dennis Man, despre care a spus că este bine și că se gândește chiar să îl titularizeze împotriva lui Ascoli, însă nu a luat o decizie clară în privința fostului fotbalist al FCSB-ului: „I-am recuperat pe Ansaldi și pe Camara”.

ADVERTISEMENT

„Din acest punct de vedere, lucrurile sunt foarte bune, voi avea aproape toți jucătorii la dispoziție. Delprato nu va juca, pentru a nu înrăutăți accidentarea de la umăr. Man este bine, este disponibil și urmează să decidem dacă va fi titular sau nu. A fost riscant să joace cu Ternana”, a mai spus Fabbio Pecchia, pentru ParmaLive.

Dennis Man s-a accidentat pe 10 ianuarie, la meciul din Cupa Italiei, contra lui Inter Milano, scor 1-2. Atunci, Man era titularizat, însă a rezistat doar 26 de minute până să fie înlocuit din cauza unei accidentări la coapsa piciorului drept.

ADVERTISEMENT
  • 24 de ani are Dennis Man

Sezon bun în Serie B pentru Dennis Man

Dennis Man a avut până acum un sezon destul de bun pentru Parma în Serie B, jucând 15 meciuri și reușind să marcheze 4 goluri și să ofere 2 pase decisive. Acesta a reușit să înscrie un gol și în ultimul meci al României din grupa B a Ligii Națiunilor, cu Bosnia, scor 4-1, partidă jucată la finalul lunii septembrie.

„Știam deja că Inglese, Charpentier, Man, Mihăilă și Camara, pentru a numi doar câțiva, erau fragili din punct de vedere fizic, iar în acest caz nu se poate vorbi de ghinion când accidentările apar toate în același departament.

ADVERTISEMENT

Nu există un bun finalizator capabil să valorifice acțiunile produse de echipă, iar asta cred că este clar pentru toată lumea. Și chiar și în acest caz, chiar nu știu cum clubul și conducerea pot ignora problema.

Vrei să prețuiești tinerii? Super, suntem de acord. Dar uneori, încredințarea prea multor responsabilități unor tineri de 18-19-20 de ani poate avea efectul opus”, au scris jurnaliștii italieni.

ADVERTISEMENT

Parma se află pe locul 8 în prezent, după 24 de etape din Serie B, iar poziția pe care se află reprezintă ultimul loc care duce în play-off-ul pentru promovare. Totuși, lupta este acerbă „cruciații” se duelează de la distanță cu Palermo, Modena, Pisa și Ternana, care au același număr de puncte.

  • 5.000.000 de euro este cota de piață a lui Dennis Man, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: