Sport

Dennis Man are presa din Italia la picioare. Gazzetta dello Sport: „Dacă nici el nu e magician…”

Dennis Man are Italia la picioare. Fostul jucător al FCSB-ului a ajuns golgheterul Parmei în acest sezon și a fost lăudat de jurnaliștii de la Gazzeta dello Sport.
24.01.2024 | 08:25
Dennis Man are presa din Italia la picioare Gazzetta dello Sport Daca nici el nu e magician
Dennis Man a fost laudat de presa din Italia dupa ultimele realizari de la Parma
ADVERTISEMENT

Dennis Man, în vârstă de 25 de ani, a devenit o prezență notabilă pentru cei de la Parma, având cel mai prolific sezon de la transferul său din iarna anului 2021, când a fost achiziționat de la FCSB pentru suma de 11 milioane de euro.

Dennis Man are parte de un sezon de vis la Parma

Parma, impresionată de performanțele remarcabile ale lui Dennis Man, ia în calcul prelungirea contractului cu fotbalistul român. Performanțele sale remarcabile au depășit așteptările și l-au propulsat în centrul atenției în fotbalul italian.

ADVERTISEMENT

Gazzetta dello Sport, una dintre cele mai respectate publicații sportive din Italia, l-a descris pe Dennis Man drept un “magician” al terenului de joc, evidențiindu-i abilitățile de a trece de adversari, de a oferi assist-uri în mod creativ și de a finaliza cu precizie atacurile.

“Te țintește, te driblează și înaintează în bandă, plasează un assist delicios în mijlocul zonei sau termină acțiunea și îl bate pe portarul advers cu un lob încântător sau o lovitură otrăvitoare în diagonală.

ADVERTISEMENT

Dacă nici el nu e magician… creșterea lui Dennis Man e probabil cea mai bună surpriză a sezonului pentru Parma”, au relatat cei de la Gazzetta dello Sport într-o analiză obiectivă făcută lui Dennis Man.

Dennis Man este golgheterul Parmei

Cu 11 goluri și șase pase decisive în 20 de meciuri, Man a devenit nu doar cel mai bun marcator al Parmei, ci și liderul în oferirea de assist-uri, confirmându-și importanța pentru formația italiană.

ADVERTISEMENT

Adrian Bernabe, în vârstă de 22 de ani, a devenit om de bază pentru Parma, iar colaborarea cu Dennis Man pare a fi mai bună ca oricând. Cu un trecut la junioratul Barcelonei și o evoluție la echipa U18 a clubului, Bernabe a fost adus la Manchester City în 2018, iar în 2021 a făcut pasul la Parma. În 22 de meciuri disputate, Bernabe a reușit să înscrie de șase ori și să ofere cinci pase decisive.

“Înțelegerea cu un jucător puternic ca Mann devine firească. Îi place foarte mult să aibă mingea la picior, dar este foarte rapid și știe să se demarce și în spatele apărării.

ADVERTISEMENT

Când ajunge mingea la mine, știu că trebuie să îl caut în spatele apărării pentru că poate fi periculos”, a declarat Bernabe pentru italieni, fiind vizibil mulțumit de colaborarea pe care o are cu fostul jucător al FCSB-ului.

ADVERTISEMENT
Tags: