Sport

Dennis Man, depistat cu COVID-19! Ratează meciul Parmei cu Ternana

Dennis Man a fost depistat cu COVID-19 și va rata meciul Parmei cu Ternana.
21.09.2021 | 20:56
Dennis Man depistat cu COVID19 Rateaza meciul Parmei cu Ternana
ADVERTISEMENT

Internaționalul român nu a fost inclus pe lista jucătorilor Parmei pentru meciul cu Ternana, iar clubul anunța că există un caz de COVID-19 printre jucători.

La scurt timp după anunț, jurnaliștii de la „Parma Live” au anunțat că jucătorul depistat pozitiv cu coronavirus este Dennis Man, acesta fiind motivul pentru care românul ratează meciul cu Ternana.

ADVERTISEMENT

Dennis Man, depistat pozitiv cu COVID-19

Dennis Man a fost depistat pozitiv cu COVID-19, anunțul fiind făcut de jurnaliștii de la „Parma Live”, la scurt timp după ce Parma a anunțat lista jucătorilor pentru meciul cu Ternana, din Serie B, românul nefiind inclus pe liste.

„Fotbalistul depistat pozitiv cu COVID-19, raportat de club în urmă cu numai câteva minute nu este altcineva decât românul Dennis Man”, au notat jurnaliștii de la Parma Live.

ADVERTISEMENT

Dennis Man nu se află la primul contact cu virusul, el a mai fost depistat pozitiv cu COVID-19 în prima parte a sezonului trecut, când evolua la FCSB și când a ratat meciuri importante din preliminariile Europa League.

Vestea vine într-un moment în care Dennis Man avea un parcurs bun în Serie B, fiind unul dintre titularii de drept de la Parma și reușind să înscrie două goluri în patru etape.

ADVERTISEMENT

Ghinionul lui Man, șansa lui Mihăilă

Valentin Mihăilă a revenit recent după accidentarea suferită în finalul sezonului trecut, iar fostul jucător al Craiovei a marcat două goluri, la fel ca Dennis Man, în actualul sezon din Serie B.

Astfel, Parma îl poate folosi pe Valentin Mihăilă în locul lui Dennis Man, atât timp cât Man este infectat cu COVID-19, iar Mihăilă se află într-o creștere de formă.

ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă a marcat și în ultimul meci al Parmei, în înfrângerea cu Cremonense, scor 1-2, în urma unei pase date de Roberto Inglese.

După primele 4 etape, Parma se află pe locul 9 în Serie B, cu 7 puncte, la 5 puncte distanță de Pisa, liderii din a doua ligă italiană.

Obiectivul Parmei este promovarea directă în Serie A, unde să redevină echipa care uimea, în urmă cu mai mulți ani, fotbalul italian.

  • 8.500.000 de euro este cota de piață a lui Valentin Mihăilă, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT