Sport

Dennis Man, în locul lui Valentin Mihăilă la Atalanta? „Se poate întâmpla orice”

Dennis Man ar putea ajunge la Atalanta în vară, după ce clubul de Serie A va renunța cel mai probabil la achiziționarea lui Valentin Mihăilă, care se va întoarce la AC Parma.
23.04.2022 | 17:45
Dennis Man in locul lui Valentin Mihaila la Atalanta Se poate intampla orice
Dennis Man este evaluat conform Transfermarkt la 8 milioane de euro. Sursă foto: Instagram@dennismanofficial
ADVERTISEMENT

AC Parma va mai juca încă un sezon în Serie B, iar Dennis Man e decis să se transfere la o echipă din Serie A sau să plece măcar sub formă de împrumut. Și ofertele nu întârzie să apară.

Dennis Man ar putea să îi ia locul lui Valentin Mihăilă la Atalanta: „Să vină o ofertă bună, să fie împrumutat”

Jurnaliștii italieni de la Seriebnews.com anunță că Parma ar putea să îl vândă la finalul sezonului pe Dennis Man la Atalanta Bergamo.

ADVERTISEMENT

Gian Piero Gasperini, antrenorul celor de la Atalanta, este interesat de mijlocașul „cruciaților” și consideră că jucătorul s-ar putea potrivi în angrenajul echipei.

Adaptarea lui Man ar putea fi destul de rapidă, ținând cont că atât Parma cât și Atalanta evoluează în același sistem: 3-5-2, care pe faza defensivă se transformă în 5-3-2 sau 5-4-1.

ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă are șanse minime de a fi cumpărat definitv de Atalanta

Presa din Italia anunță că aventura lui Valentin Mihăilă la Atalanta e ca și încheiată, iar mijlocașul împrumutat chiar de la Parma se va întoarce cel mai probabil la Parma:

„Prestațiile lui Mihăilă nu i-au convins pe conducătorii Atalantei, care nu îl vor transfera definitiv”, scriu jurnaliștii de la Sport Parma.

ADVERTISEMENT

Această informație a fost confirmată și de către tatăl lui Valentin Mihăilă: „Legat de ce au scris jurnaliștii de acolo despre viitorul lui vă pot spune că nu am primit, cel puțin deocamdată, nicio informare potrivit căreia Vali ar trebui să se întoarcă la Parma.

E adevărat, e greu acum să mai prindă minutele stipulate în contract pentru ca Atalanta să fie obligată să-l cumpere la vară, însă asta nu înseamnă că această tranzacție nu se poate finaliza”, a declarat Marian Mihăilă pentru Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Ce spune impresarul Victor Becali despre situația lui Dennis Man: „Deocamdată e devreme”

Impresarul Victor Becali a explicat că cei de la Parma nu se așteptau să rateze promovarea în Serie A în acest sezon, iar Dennis Man își dorește să joace la un nivel superior: „Cei de la Parma se așteptau să promoveze, dar au adus un antrenor care nu prea știa campionatul. Serie B e un campionat greu. Dacă ar fi rămas cu D’Aversa, poate că situația ar fi fost cu totul alta. Parma nu poate, la ce buget are, să se gândească decât la promovare.

Se poate întâmpla orice cu Man, să vină o ofertă bună, să fie împrumutat. Deocamdată e devreme. Important e că el a început să aibă evoluții bune”, a spus Victor Becali, la Digi Sport Special.

ADVERTISEMENT