Sport

Dennis Man, la meciul 100 pentru Parma. Ce mesaj a primit românul de la conducere

Dennis Man, 25 de ani, a evoluat în a doua repriză în victoria din deplasarea contra Ternanei, scor 3-1, și a bifat meciul 100 în tricoul Parmei.
03.03.2024 | 17:49
Dennis Man la meciul 100 pentru Parma Ce mesaj a primit romanul de la conducere
Dennis Mana bifat meciul 100. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Dennis Man, 25 de ani, a intrat în a doua repriză în meciul terminat cu victoria cu 3-1 în  contra Ternanei, în deplasare. Românul a bifat meciul 100 în tricoul Parmei. Nu a marcat dar de la el a plecat acțiunea ultimului gol.

Man a jucat meciul 100

Dennis Man, traversează un moment extrem de bun al carierei reușind în acest sezon 12 goluri și 6 assisturi în 27 de meciuri în toate competițiile. Man a reușit în acest sezon mai multe goluri la Parma decât celelalte  două sezoane și jumătate adunate, adică 11.

ADVERTISEMENT

Cu Ternana, Man a jucat cea de-a 100-a partidă pentru Parma chiar în meciul în care presa a scris că este urmărit de scouterii Borussiei Dortmund.

Totuși, antrenorul Fabio Pecchia l-a păstrat pe banca de rezerve, ca și pe celălalt jucător român Valentin Mihăilă.

ADVERTISEMENT

Man areușit o acțiune sublimă contra Ternanei, fiind lăudat  de portalul Parma Live și de publicația Sport Parma.  „Genială intuiția care deschide calea spre golul trei”, a comentat primul. „Al treilea gol e creația lui. Genială pasă eliberatoare pentru Del Prato”, a prezentat Parma Sport.

Antrenorul adversarilor, Roberto Breda, a remarcat și el reușita lui Dennis. Valentin Mihăilă a intrat în minutul 64. „A ieșit în evidență cu câteva accelerări pentru a încerca să profite de spațiile libere lăsate de Ternana”, a precizat Tuttomercatoweb.

ADVERTISEMENT

Dennis Man  are contract până în vara anului 2025 dar forma sa excelentă a atras atenția și altor cluburi ca Borussia Dortmund. Totuși, Parma țintește promovarea iar suma de transfer nu poate fi una mică având în vedere faptul că a plătit pentru el 13 milioane de euro.

Directorul sportiv al clubului, Mauro Pederzoli, a dat asigurări că totul este bine pentru club din acest punct de vedere iar Borussia Dortmnud va trebui să negocieze.

ADVERTISEMENT

„Prelungirea lui Man? Sunt lucruri pe care trebuie să le rezolvăm cu calm. Noi, toți de la Parma, lucrăm pentru a îmbunătăți situația” a spus Pederzoli..

ADVERTISEMENT
Tags: