Sport

Un jucător din naționala României, dorit de Borussia Dortmund. Reacția virulentă a lui Marcel Răducanu

Un fotbalist din naționala României este urmărit de Borussia Dortmund. Vești excelente din Italia. Detalii de ultimă oră ale jurnaliștilor italieni.
29.02.2024 | 20:22
Un jucator din nationala Romaniei dorit de Borussia Dortmund Reactia virulenta a lui Marcel Raducanu
Dennis Man e cotat la 5 milioane de euro. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dennis Man e monitorizat de Borussia Dortmund, unul dintre cele mai importante cluburi din Europa! Vestea zilei vine din Italia, unde ziariștii spun că germanii îl vor urmări la meciul cu Ternana.

Dennis Man, aproape de transferul carierei? Este dorit de Borussia Dortmund

Dennis Man a ratat ultimele meciuri ale naționalei din cauza unei accidentări, însă atacantul celor de la Parma e acum în mare formă și are șanse reale să prindă lotul pentru turneul final din Germania.

ADVERTISEMENT

Forma bună a jucătorului a fost remarcată se pare și de cei de la Borussia Dortmund, care îl vor urmări pe viu la meciul din campionat al Parmei cu Ternana.

„Bundesliga este cu ochii pe Serie B. Ochii lor sunt ațintiți pe Ternana – Parma. Emisari ai Borussiei Dortmund vor fi prezenți la meciul care se va disputa sâmbătă pe stadionul Libero Liberati din Terni.

ADVERTISEMENT

În vizorul clubului german se află atacantul Parmei, Dennis Man. Observatorii Borussiei Dortmund vor monitoriza meciul și, cel mai probabil, toată atenția se va concentra asupra talentului român gialloblu”, au scris italienii de la Tuttomercatoweb.

Dennis Man chiar e în vizorul celor de la Borussia Dortmund? „O potențială țintă de pe piață”

Ziariștii din Italia susțin că jucătorul care a reușit 12 goluri și 6 pase decisive în 26 de meciuri ar putea ajunge la Borussia Dortmund în această vară:

ADVERTISEMENT

„Man este urmărit. Borussia Dortmund studiază situația. Iar meciul de sâmbătă va fi un prilej important pentru a se uita mai atent la o potențială țintă de pe piață”. 

Internaționalul român mai are contract cu Parma până la 30 iunie 2025 și este evaluat la 5 milioane de euro conform Transfermarkt, după ce „cruciații” îi achitau în iarna lui 2021 nu mai puțin de 11 milioane de euro lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Man a fost lăudat până și de Gazzetta dello Sport pentru prestațiile din acest an: „Te țintește, te driblează și înaintează în bandă, plasează un assist delicios în mijlocul zonei sau termină acțiunea și îl bate pe portarul advers cu un lob încântător sau o lovitură otrăvitoare în diagonală. Dacă nici el nu e magician… creșterea lui Dennis Man e probabil cea mai bună surpriză a sezonului pentru Parma”.

Marcel Răducanu nu-l vede pe Man în Bundesliga

Fostul mare internațional Marcel Răducanu, care a jucat pentru Borussia Dortmund între 1982 și 1998, nu crede că este adevărată informația că nemții îl urmăresc pe Dennis Man și a avut un discurs agresiv la adresa jucătorului Parmei.

”Câți ani are Dennis Man? 25? Păi, și joacă în Serie B la vârsta asta… Tu crezi că Borussia Dortmund dă banii pentru un jucător la vârsta lui de acolo? Borussia ia fotbaliști de 18-20 de ani, pe care să îi vândă apoi pe sume mari.

Dennis Man nu are nicio șansă să joace în Bundesliga și mai ales la Dortmund. Să fim serioși! Ce a făcut el până acum? Are câteva meciuri bune în a doua ligă din Italia. Dacă e așa de bun, de ce nu îl păstrează Inter sau AC Milan acolo. Ce, ăia nu îl văd de acolo?

Eu nu cred că se va face acest transfer. Când un club de nivelul acesta ia un jucător peste 24-25 de ani trebuie să fie un superstar, cum l-a luat Bayern pe Harry Kane. Cât ar costa Dennis Man? Niciodată nu dă Dortmund 12-15 milioane de euro pe un fotbalist ca Man.

Să nu fiu înțeles greșit: mi-aș dori ca transferul să se facă sau ca un jucător român să vină să joace în Bundesliga, dar mi se pare imposibil de realizat această mutare. O să dau și eu un telefon, două ca să mă interesez”, a declarat Marcel Răducanu, pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT