Sport

Sub privirile selecționerului Edi Iordănescu, Dennis Man a fost cel mai bun jucător al Parmei cu Pisa. Ce note au primit cei trei români implicați. Video

Mijlocașul român Denis Man a fost integralist în meciul Pisa – Parma 0-0, din etapa a 25-a din Serie B, fiind cel mai bun jucător din tabăra oaspeților, mai ales în faza defensivă.
22.02.2022 | 23:51
Sub privirile selectionerului Edi Iordanescu Dennis Man a fost cel mai bun jucator al Parmei cu Pisa Ce note au primit cei trei romani implicati Video
Dennis Man a primit cea mai mare notă dintre jucătorii Parmei la meciul din deplasare cu Pisa. Sursa foto: Parma Calcio 1913 twitter
ADVERTISEMENT

Denis Man a fost pe teren toate cele 90 de minute ale meciului pe care Parma l-a remizat în deplasare, 0-0, cu Pisa, echipă la care evoluează alți doi tricolori, mijlocașul Marius Marin și atacantul George Pușcaș.

Dennis Man a primit nota 7, cea mai mare dintre jucătorii Parmei

Conform site-ului parmalive.com, mijlocașul român Dennis Man a fost cel mai bun fotbalist al Parmei în meciul din deplasare cu Pisa, încheiat 0-0 și care a contat pentru etapa a 25-a din Serie B.

ADVERTISEMENT

Să ridice mâna cine ar fi pariat chiar și un singur euro că românul va crește atât de mult în joc, într-o linie de mijloc cu cinci jucători.

Deși nu este cea mai convenabilă poziție pentru el (n.r. – cu Pisa a fost mijlocaș stânga), continuă să dea dovadă de angajament și implicare, reușind să se descurce excelent în ambele faze, atât în cea defensivă, cât și în cea ofensivă”, scrie parmalive.com.

ADVERTISEMENT

Niciun alt jucător al Parmei nu a mai luat 7, portarul Turk și atacantul Inglese fiind notați cu 6,5.

Dennis Man a fost remarcat și de altă publicație din Italia

Conform tuttomercatoweb.com, Dennis Man este foarte periculos când are mingea la picior. „Poate că a plătit tribut faptului că a fost nevoit să se apere, dar când a primit mingea a încercat mereu să creeze o fază periculoasă.

ADVERTISEMENT

Poate că a fost dezavantajat de rolul său pe teren”, a mai scris site-ul italian, care l-a notat cu 6,5, la fel cât a primit și Turk.

În ceea ce îi privește pe cei doi români de la Pisa, aceștia au evoluat în nota echipei. „Evoluție bună, atât la construcție, cât și fără minge.

ADVERTISEMENT

A arătat puțină nervozitate spre finalul meciului, când a luat un cartonaș galben care putea fi evitat”, a scris despre Marius Marin tuttomercatoweb.com, care i-a dat nota 6.

Luptă mult pentru echipă, dar nu reușește să se evidențieze. A fost marcat bine de către Danilo și coechipierii săi”, a scris tuttomercatoweb.com despre George Pușcaș, notat cu 5,5.

În urma acestei remize albe, Pisa este pe locul 3 în clasament, la egalitate de puncte (46) cu primele două, Lecce și Cremonese. La rândul ei, Parma continuă să fie pe locul 14, cu 29 de puncte.

Edi Iordănescu a fost la meci pentru a-i vedea la lucru pe cei trei români

Selecționerul naționalei României, Edi Iordănescu, nu avea cum să rateze ocazia de a-i urmări pe cei trei români. El a fost prezent la meci, luând loc în tribunele Arenei Garibaldi.

Edi Iordănescu a semnat un contract pe o perioadă de doi ani și jumătate, mai precis pentru următoarele două campanii oficiale: Liga Națiunilor și preliminariile Euro 2024.

ADVERTISEMENT