Sport

Dennis Man, revenire de formă și în tricoul naționalei! Gol și pasă de gol pentru căpitanul Parmei: „Putem spera la o calificare!” Video

Dennis Man este într-o revenire de formă, nu doar la Parma, ci și la echipa națională! Fosta extremă de la FCSB a dat gol și pasă de gol în partida amicală Israel - România, 2-2.
29.03.2022 | 23:19
Dennis Man revenire de forma si in tricoul nationalei Gol si pasa de gol pentru capitanul Parmei Putem spera la o calificare Video
Dennis Man este într-o revenire de formă, nu doar la Parma, ci și la echipa națională! Fosta extremă de la FCSB a dat gol și pasă de gol în partida amicală Israel - România
ADVERTISEMENT

Dennis Man a avut o evoluție extraordinară în partida amicală Israel – România, 2-2. Fotbalistul italienilor de la Parma a înscris un gol și a oferit o pasă decisivă.

Dennis Man, revenire de formă și în tricoul naționalei

Dennis Man și-a făcut simțită prezența încă din minutul 10 al partidei Israel – România, când i-a trimis o pasă perfectă, pe sus, lui Alex Cicâldău, care, ulterior, a deschis scorul pentru România.

ADVERTISEMENT

13 minute mai târziu, Man a trimis mingea în plasa gazdelor, după o recuperare și o pasă extraordinară reușite de Vlad Chiricheș. VEZI AICI GOLURILE

Dennis Man, căpitan la Parma

Odată cu venirea lui Giuseppe Iachini pe banca Parmei, Dennis Man intrase într-un „con de umbră”, devenind rezervă la formația italiană. Deși relația dintre Man și Iachini părea una rece, cei doi au reușit, într-un final, să colaboreze.

ADVERTISEMENT

După mai multe pe discuții pe care le-a avut cu Dennis Man, Giuseppe Iachini a reușit să-l revitalizeze pe fotbalistul român și să-l readucă la forma foarte bună pe care o avea la FCSB.

Evoluțiile lui Dennis Man au fost atât de bune, încât, la partida Vicenze – Parma, 0-1, din etapa a 30-a din Serie B, internaționalul român a purtat, în premieră, banderola de căpitan.

ADVERTISEMENT

„De când am venit, am vorbit cu el mai mult decât cu fiul meu. Știam că este un băiat cu mare calitate și cu potențial, dar trebuie să-i intri la suflet. A fost o cheie, toți jucătorii au câte o cheie.

A fost nevoie să-l fac să înțeleagă faptul că trebuie să creadă mai mult în el și în potențialul pe care îl are. În ultimele luni, am vorbit foarte mult și el a înțeles că, inclusiv pentru cariera sa, trebuie să învețe să joace mai multe roluri și doar așa poate crește.

ADVERTISEMENT

Vom continua să lucrăm, sunt convins că va crește în continuare”, a spus Giuseppe Iachini, despre relația cu Dennis Man.

Dennis Man a fost transferat de Parma, la începutul lui 2021, de la FCSB, pentru 13 milioane de euro. Acesta mai are contract până în 2025 cu formația din Serie B.

Dennis Man: „Putem spera la o calificare!”

„M-am simțit bine azi. Pe final am resimțit că am stat câteva zile, bolnav. Dar mă bucur că am avut 90 de minute în teren și am ajutat echipa. Este un sentiment plăcut că am marcat. Dar încă de când îmbrac echipamentul este un sentiment superb.

Mister a venit cu încredere în noi, ne-a spus că are încredere în noi. Noi îl susținem. Tricoul cu numărul 10 este important la echipa națională, dar contează mai mult emblema din față. Cu numărul 98 am ținut mult.

Putem spera la o calificare. Chiar dacă nu am câștigat azi, am făcut un meci bun, am arătat destul de bine”, a declarat Dennis Man, la finalul partidei cu Israel.

Dennis Man, chinuit de gripă

Dennis Man a fost convocat de Edi Iordănescu pentru amicalele cu Grecia, respectiv Israel. Însă jucătorul celor de la Parma nu a putut fi prezent în partida cu Grecia, din cauza gripei sezoniere, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Între timp, Man s-a vindecat, astfel că selecționerul României l-a trimis, în teren, încă din primul minut al partidei cu Israel.

  • 8 milioane de euro este cota lui Dennis Man, conform transfermarkt.com

  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,25 este cota pentru „2 solist” la Muntenegru – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT