Fotbal intern

Dennis Man și Ionuț Vînă, antrenamente speciale! Au renunțat la timpul liber și se pregătesc suplimentar. VIDEO

26.11.2019 | 11:56
Dennis Man si Ionut Vina antrenamente speciale Au renuntat la timpul liber si se pregatesc suplimentar VIDEO
ADVERTISEMENT

Dennis Man și Ionuț Vînă fac tot posibilul pentru a fi în formă și au decis să angajeze un antrenor personal pentru a da randament maxim atunci când Bogdan Argeș Vintilă, tehnicianul celor de la FCSB, apelează la serviciile lor. VEZI VIDEO MAI JOS!


  • (P) Cota BETANO pentru Voluntari – FCSB: 1.53 este cota pentru victoria echipei lui Bogdan Argeș Vintilă. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Dennis Man și Ionuț Vînă, antrenamente speciale

Astfel, cei doi fotbaliști ai vicecampioanei României nu stau degeaba atunci când au puțin timp liber și merg la o sală de fitness cunoscută din zona de nord a Capitalei pentru se pregăti suplimentar. Aceștia se antrenează sub supravegherea atentă a unui specialist.

Cel care are grijă ca Dennis Man și Ionuț Vînă să se antreneze corect și să nu facă vreo mișcare care să le pună în pericol sănătatea este Luca Dabah, un sportiv care a jucat fotbal timp de 13 ani și care a creat progame de antrenament personalizate pentru ca fotbaliștii FCSB-ului să își atingă obiectivele.

ADVERTISEMENT

Dennis Man a revenit după accidentarea suferită la naționala de tineret

Dennis Man a revenit după accidentarea suferită în meciul disputat de echipa națională a României U21 cu Irlanda de Nord U21, iar fotbalistul vicecampioanei trage tare pentru a reveni 100% din punct de vedere fizic. Dennis Man suferise o fractură de sinus maxilar după ce s-a ciocnit cu portarul Irlandei de Nord U21.

Pentru FCSB urmează meciul cu FC Voluntari, sâmbătă, 30 noiembrie, de la ora 20.30, în etapa a 18-a, pe stadionul Anghel Iordănescu. Partida va fi transmisă de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.

ADVERTISEMENT

FCSB se află pe locul 6 în clasament înaintea meciului cu FC Voluntari, cu 27 de puncte, la egalitate cu Gaz Metan. În cazul unei victorii în fața grupării antrenate de Cristiano Bergodi, atunci vicecampioana României aduna 30 de puncte și poate urca pe locul 5, toate acestea dacă echipa lui Edi Iordănescu se va încurca cu Astra Giurgiu.