Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Depinde postul lui Bergodi de Rapid – Farul? Daniel Niculae, răspuns crucial

Bergodi este sub presiune după un start dezamăgitor de sezon. Rapid a pierdut ultimele două meciuri din campionat, iar italianul trebuie să livreze pentru a păstra liniștea pe Giulești.
20.08.2023 | 10:30
Depinde postul lui Bergodi de Rapid  Farul Daniel Niculae raspuns crucial
Daniel Niculae RUPE TACEREA dupa ce I S-A CERUT DEMISIA de la Rapid. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Bergodi este obligat să câștige duelul cu Farul. Adus de la Sepsi după un sezon reușit, italianul are parte de un început de campionat de coșmar la cârma Rapidului. În ciuda unei campanii de transfer reușite în care s-au cheltuit sume importante, giuleștenii nu reușesc să convingă nici prin joc și nici prin rezultate.

Rapid este în criză de formă

“Postul lui Bergodi nu depinde de meciul cu Farul. Noi sperăm să câștigam, iar atunci lucrurile vor reintra în normalitate. Nu cred că postul lui e condiționat de meciul acesta. Trebuie să câștigăm, eu iau doar varianta victoriei. Așa trebuie să fie la fiecare meci al Rapidului, trebuie să mergem să ne impunem jocul, să câștigăm. 

ADVERTISEMENT

Am investit mult și nu doar bani. Sunt sentimente, sunt sentimentele noastre, sunt sentimentele suporterilor și trebuie să reușim să ne atingem obiectivele sezonul acesta pentru că am anunțat ceva și trebuie să ne ținem de cuvânt”, a declarat Daniel Niculae în exclusivitate pentru FANATIK SUPERLIGA.

Suporterii Rapidului sunt și ei nemulțumiți. La ultima partidă contra celor de la Petrolul, unii fani i-au cerut lui Bergodi să plece, iar mai multe torțe au fost aruncate în teren. La nivel oficial, galeria giuleșteană îl susține în continuare pe italian, care este obligat îl învingă pe Hagi în următoarea etapă.

ADVERTISEMENT

Bergodi pare în criză de idei după ultimele partide. Rapid a strâns zero puncte din ultimele două jocuri, a primit patru goluri și a reușit să marcheze doar unul. Ba mai mult, din cele patru goluri primite, trei au fost autogoluri, ceea ce a adaugat la frustrarea alb-vișiniilor, care traversează o criză de formă.

Bergodi poate îndrepta lucrurile dacă învinge Farul

Rapid a început sezonul cu un egal chiar contra fostei echipe a lui Bergodi, Sepsi. La Sfântul Gheorghe, giuleștenii au reușit o remiză albă, la finalul unui meci în care nu au strălucit. Adus de la Arsenal, Cîrjan și-a făcut debutul contra celor de la Sepsi însă nu a reușit să facă diferența pentru echipă.

ADVERTISEMENT

Următoarea partidă a punctat și primul succes pentru Bergodi de la revenirea în Giulești. Rapid a reușit să o învingă pe Universitatea Cluj cu scorul de 3-0. Papeau, Dugandzic și autogolul lui Vătăjelu au adus cele 3 puncte pentru italian, care urca în clasament și aducea liniște pentru echipa alb-vișinie.

Au urmat trei meciuri care au fost însă în defavoarea italianului. Bergodi a înregistrat un egal și două înfrângeri, iar echipa sa a coborât în clasament până pe locul 11, cu doar 5 puncte în 5 partide. Rapid își poate lua revanța de la suporter în duelul cu Farul, de pe 20 august. Nici trupa lui Hagi nu traversează un moment favorabil. Au două înfrângeri în ultimele două partide.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în EXCLUSIVITATE pe FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Daniel Niculae despre Bergodi

ADVERTISEMENT