News

Deputat PSD, în stare gravă după infectarea cu SARS-COV-2. Politicianul, unul dintre contestatarii măsurilor de restricție

17.11.2020 | 14:56
Deputat PSD in stare grava dupa infectarea cu SARSCOV2 Politicianul unul dintre contestatarii masurilor de restrictie
ADVERTISEMENT

Deputatul PSD Sebastian Radu a fost confirmat recent cu SARS – CoV – 2. Politicianul a devoltat o formă gravă a virusului și se află, în momentul de față, intubat. El mai este și un aprig contestatar al măsurilor de restricție în vederea stopării răspândirii Covid-19.

Sebastian Radu a fost viceprimar al Buzăului și este la primul mandat de debutat. Acesta este membru al Comisiei pentru sănătate și familie din Camera Debutaților, renunțând la prezența pe listele PSD Buzau pentru un loc în Parlamentul  României.

ADVERTISEMENT

Surse politice au declarat pentru Mediafax că politicianul se află în stare gravă. Cu doar o săptămână în urmă, acesta postase pe Facebook un text în care își exprima nemulțumirea față de măsura închiderii piețelor.

Deputat al PSD-ului, în stare gravă, intubat, după contactarea Covid-19. Cum vedea acesta măsurile de restricție

„Săptămâna trecută a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Pestru că se simțea foarte rău, a fost transferat la București, unde este intubat” au spus sursele publicației citate mai sus.

ADVERTISEMENT

Tot în urmă cu o săptămână, Sebastian Radu distribuia un mesaj pe Facebook în care blama grav măsura închiderii piețelor. De-a lungul timpului, deputatul a contestat toate măsurile de restricție adoptate de autorități, considerând că vor distruge economia.

„Piețele trebuie să rămână deschise! Am votat astăzi pentru producătorii românii, „#făuritoriidehrană” cum le spune domnul ministru Daea. Am votat pentru că sănătatea nu se protejează cu piețe închise, cu marfă vândută în frig, cu dispreț pentru români.

ADVERTISEMENT

Sănătatea se protejează cu măsuri clare, concrete și logic aplicate. Cu cetățeni care au acces la produse proaspete aproape de casă. Cu respect față de fiecare. Cu asumarea responsabilității, nu cu abțineri de la vot”, este mesajul distribuit de deputat pe rețelele de socializare.

Acesta a declarat anterior că nu este de acord nici cu trecerea învățământului în online, dar nici cu restricțiile impuse în diverse domenii, pentru că economia ar avea de suferit. „Restricțiile sunt doar de moment. Unele activități la care renunțăm acum pot fi recuperate, însă viețile nu le mai putem aduce înapoi“, ne spune Klaus Iohannis.

ADVERTISEMENT

Credeți domnule președinte? Că activitățile la care renunțăm acum pot fi recuperate? Că toți oamenii care își pierd locurile de muncă pentru că se închid ramuri întregi din economie se simt bine că își pierd sursa de venit și mijloacele de trai? Chiar credeți că românii care se întreabă ce vor mânca mâine, cu ce vor plăti facturi, cum vor supraviețui, pot fi recuperați?

Iar viețile românilor, din toate punctele de vedere, nu erau supuse riscurilor dacă guvernul nu era împânzit cu impostori care iau decizii și aplică măsuri incoerente. Știu, în turnul de fildeș de la Cotroceni nu se simte impactul. Dar vă rog să aveți un pic de decență și să renunțați la declarațiile cinice. Măcar atât”, mai spunea el. Cu toate acestea, deputatul era convins de existența virusului, afirmând că „ne luptăm cu un inamic invizibil”.

ADVERTISEMENT