News

Deputatul PMP Constantin Codreanu, implicat într-un accident rutier. Care este starea politicianului

04.09.2020 | 10:44
Deputatul PMP Constantin Codreanu implicat intrun accident rutier Care este starea politicianului
ADVERTISEMENT

Deputatul PMP Constantin Codreanu a fost implicat, vineri dimineață, într-un accident produs pe șoseaua de centură a municipiului Focşani.

Mașina în care se afla acesta a fost lovită din spate de un alt autoturism. Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 6.20 pe şoseaua de centură a municipiului Focşani, la o intersecţie semaforizată.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului, deputatul Codreanu, care se afla pe locul pasagerului, s-a lovit cu capul de parbriz şi a fost transportat la spital având un traumatism nazal.

Constantin Codreanu, deputat PMP, implicat într-un accident rutier

Vineri dimineață, deputatul PMP Constantin Codreanu a fost implicat într-un accident rutier fiind rănit. Impactul s-a produs în municipiul Focșani, iar parlamentarul se afla pe locul pasagerului în mașina Camerei Deputaților.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, mașina lui Codreanul a fost lovită în spate de un autoturism, iar deputatul, care nu se afla la volan, s-a lovit cu capul de parbriz și a fost transportat la spital.

La câteva ore după accident, Codreanu a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook în care descrie accidentul și spune în ce stare se află.

ADVERTISEMENT

”PREȚUIȚI FIECARE CLIPĂ A VIEȚII!

În acestă dimineață, am fost victima unui accident rutier. Ne aflam în drum spre #Iași. Staționam regulamentar la semafor. Ne-a izbit violent din spate o mașină.

În urma impactului, Dacia Duster în care mă aflam a fost avariată complet. Șoferul s-a ales cu traumatism cranio-facial. Eu, dat fiind faptul că mă aflam pe bancheta din spate, m-am ales cu fracturi în zona lombară și un traumatism cranio-facial.

ADVERTISEMENT

S-a demonstrat o teorie bine cunoscută: poți să respecți toate regulile din lume, dar e suficient să fie un nebun care le încalcă pentru ca accidentul să se producă. Șoferul care l-a provocat va fi cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

Aștept indicațiile doctorilor pe care le voi urma întocmai. Până atunci, le mulțumesc din suflet șoferului meu și taximetristului care au intervenit pentru a mă evacua din mașină! Mulțumesc echipajului #SMURD care s-a prezentat la locul accidentului! Mulțumesc doctorilor și infirmierelor de la UPU #Focșani, Spitalul județean #Vrancea “Sfântul Pantelimon”!

Sunt convins că voi avea parte de înțelegere din partea persoanelor cu care am convenit să organizăm o serie de activități săptămâna aceasta și săptămâna viitoare. Sper să îmi revin cât mai repede!

Pe voi, dragi prieteni, vă rog frumos să prețuiți fiecare clipă a vieții! Multă sănătate tuturor!” a scris Constantin Codreanu.

Poziția oficială ISU Vrancea în acest caz

Imediat după producerea accidentului, la faţa locului au intervenit şi pompierii de la ISU Vrancea cu mai multe echipaje de prim ajutor.

”În această dimineaţă, în jurul orei 06:20, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier produs în municipiul Focşani, pe Calea Moldovei, în care au fost implicate două autoturisme.

Pentru gestionarea situaţiei de urgenţă, la faţa locului au acţionat 2 echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, cu o autospecială de intervenţie şi o ambulanţă SMURD.

Paramedicii au acordat primul ajutor calificat unei persoane, de sex masculin, în vârstă de 39 de ani, care a suferit, în urma impactului, un traumatism facial de piramidă nazală. Pacientul a fost transportat la U.P.U. Focşani”, a transmis ISU, conform News.ro.

ADVERTISEMENT