Sport

Derapaj incredibil la adresa Simonei Halep: ”Și-a pus steroizi în brațe”

Un cunoscut jurnalist și influencer din SUA a făcut o serie de acuze deplasate la adresa Simonei Halep, fără să poată prezenta nicio dovadă în acest sens.
21.07.2023 | 21:19
Derapaj incredibil la adresa Simonei Halep Sia pus steroizi in brate
Derapaj incredibil la adresa Simonei Halep. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Influencerul a început o dezbatere bizară pornind de la faptul că Simona Halep și-a făcut operație de micșorare a sânilor în urmă cu mai mulți ani. ”Femeile nu ar trebui să își taie sânii pentru a fi mai bune la sport”, ”Este un război împotriva corpului și naturii feminine” sau „Și-a pus steroizi în brațe după ce și-a tăiat sânii”, au fost doar câteva dintre declarațiile exagerate ale americanului.

Derapaj incredibil la adresa Simonei Halep: ”Și-a pus steroizi în brațe”

Halep s-a operat în 2009, când avea 17 ani, pentru că bustul o deranja în timpul meciurilor, după care a avut o ascensiune fulminantă în tenisul mondial. Mai mult, Simona Halep nu s-a sfiit să încurajeze alte fete care trec prin aceeași problemă să apeleze la bisturiu pentru a-și crește performanțele sportive.

ADVERTISEMENT

Atât i-a trebuit lui Eric Conn, un fost ”jurnalist”, acum influencer, care a atacat-o pe Simona Halep într-un mod halucinant. ”Simona Halep a făcut o operație de micșorare a sânilor în adolescență. De ce? Pieptul ei de mărime 34DD îi împiedica visul sportiv, așa că a intrat sub cuțit la vârsta de 17 ani. Acesta este un război împotriva corpului și naturii feminine!”, a scris influencerul, conform Prosport.

De menționat că bărbatul se identifică drept ”fost pastor, jurnalist, care acum dă tot ce poate pentru a-i ajuta pe bărbați să devină patriarhi evlavioși, într-o epocă confuză din punct de vedere sexual”, așadar susținător al familiei tradiționale și anti LGBT. Între timp, unul dintre cititori a susținut că țesutul suplimentar i-a fost ”mutat în brațe”, influencerul a lansat un nou atac, și mai dur.

ADVERTISEMENT

”Se numesc steroizi”, a transmis bărbatul. S-au alăturat ”petrecerii” alți susținători ai familiei tradiționale, iar în scurt timp întreaga dezbatere s-a transformat într-un bâlci. ”Femeile nu ar trebui să-și taie sânii pentru a fi mai bune la sport. Eric are dreptate”, a transmis și Ben Zeisloft, editor la publicația ”The Sentinel”.

Nu a durat mult până s-au alăturat discuției și susținătorii taberei LGBT, ”progresiștii” de care se tem societățile conservatoare. De acolo, ușor de înțeles ce a urmat. ”Eric, ai răspuns la un articol scris și prezentat stilistic ca să pară că Simona și-a micșorat sânii doar pentru tenis. Nu asta a spus ea! Ca femeie care a suferit și o intervenție chirurgicală de micșorare a sânilor, pot atesta ceea ce a afirmat Simona Halep, că sânii mari naturali sunt incredibil de grei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, sânii de dimensiuni anormale interferează cu mișcarea și pot provoca dureri incredibile de spate / dureri de gât. Încă mai am sânii mari, dar acum se potrivesc la dimensiunea corpului meu, la fel ca și ai Simonei. Cred că arată frumoasă și este încă foarte feminină și totuși foarte în formă și puternică.

Sunt recunoscătoare că a reușit să obțină tratamentul medical de care avea nevoie și a continuat să reușească într-un domeniu al vieții în care se pricepe. Reducerea sânilor nu limitează posibilitatea de alăptare și funcționarea a sânilor și a mameloanelor. Cred că nu te-ai informat înainte să postezi, deoarece nu ai idee ce a îndurat probabil din cauza dimensiunii sânilor ei și a comentariilor despre acest lucru! Nu este distractiv. Bărbații adulți care probabil comentează despre sânii ei ar trebui mai degrabă să fie indignați pentru abuzurile împotriva femeilor”, a explicat Wendy Hamilton.

ADVERTISEMENT

”O postare înfiorătoare! Dacă aș fi soția ta, aș fi absolut indignată că soțul meu se plânge public de faptul că o femeie are mai puțin țesut mamar!”, i-a răspuns un alt influencer, urmărit de 250.000 de persoane. ”Multe femei cu sâni 34DD au nevoie de reducție mamară, deoarece dimensiunea poate provoca dureri de spate. De asemenea, bărbații sunt mai puțin distrași atunci când sânii tăi sunt mai mici”, a explicat un alt internaut.

ADVERTISEMENT
Tags: