Sport

Derby-ul FC U Craiova – Universitatea Craiova s-a jucat și la fotbal feminin! Diferență de scor ireală

Derby-ul FC U Craiova - Universitatea Craiova s-a jucat și la fotbal feminin cu o săptămână înaintea partidei din SuperLiga. Diferența de scor a fost ireală în duelul „leoaicelor”.
06.03.2024 | 21:00
Derbyul FC U Craiova  Universitatea Craiova sa jucat si la fotbal feminin Diferenta de scor ireala
Derby-ul FC U Craiova - Universitatea Craiova s-a jucat și la fotbal feminin! Diferență de scor ireală. sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Derby-ul FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova din ultima etapă a sezonului regular se va juca duminică, de la ora 20:45. Și „leoaicele” din Bănie s-au confruntat în Liga 3 până la întâlnirea rivalelor din SuperLiga, iar diferența de scor a fost de peste 20 de goluri.

Derby-ul FC U Craiova – Universitatea Craiova la feminin! Diferență de 28 de goluri pe tabelă

Universitatea Craiova se pregătește de derby-ul cu FC U Craiova 1948 după egalul cu Rapid București. Suporteri olteni au avut și un mesaj pentru rivalii din oraș la ora confruntării cu giuleștenii, iar duminică se așteaptă o atmosferă de meci mare în Bănie.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 și Universitatea Craiova s-au întâlnit până la ora confruntării din SuperLiga, însă la fotbal feminin. Diferența de scor a fost una ireală în Liga 3, chiar mai mare decât în partida precedentă unde „leoaicele”  grupării finanțate de Mihai Rotaru s-au impus cu 23-0.

Universitatea Craiova a câștigat cu 28-0 în fața celor de la FC U Craiova 1948 în etapa 1 din Liga 3. Ana Dănciulescu a fost cea mai bună marcatoare a oltencelor cu opt goluri înscrise în poarta rivalelor din oraș.

ADVERTISEMENT

„Liga 3, Etapa 1, Seria 2 (Tur-retur suplimentar): Universitatea Craiova – FCU 28-0! Golurile au fost marcate de Ana Dănciulescu (8 ), Isabela Lazăr (6), Lorelai Zamfir (4), Alexandra Mitra (4), Alexandra Fulop (2), Elena Parpala (2), Roberta Giubelan și Maria Dudău.

La U13, competiția se desfășoară sub formă de Turnee de dezvoltare. „Leoaicele” Științei au participat la T3, sâmbătă, la Drobeta-Turnu Severin și duminică, la Craiova (T4). Junioarele au disputat câte două meciuri pe turneu cu echipele din seria a 4-a”, scrie în postarea Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu scoate Universitatea Craiova din lupta la titlu: „Nici acum nu a renunțat”

Gigi Becali a aruncat bomba la FANATIK SUPERLIGA și a anunțat cu cine se bate la titlu. Patronul de la FCSB spune că Mihai Rotaru nu a renunțat la gândul că poate câștiga campionatul, deși se află la 18 puncte distanță de „roș-albaștrii”.

„Într-un fel, voiam să bată Craiova, dar acum nu poţi să ştii… Dumnezeu ştie mai bine şi poate e mai bine aşa. Până la urmă, ce-au făcut? Au luat un punct. Mai bine să piardă Craiova două şi să ia ei (n.r. Rapid), unul. 

ADVERTISEMENT

Într-un fel e mai bine aşa. Ca să nu mai aibă speranţe. N-ai văzut ce a zis Rotaru la Digi… V-am spus eu ieri. Fiţi atenţi aici, nici acum n-a renunţat (n.r. Mihai Rotaru la titlul de campion). 

Ascultaţi-mă ce vă spun. De ce? Oltenii, în general, mai ales cei deştepţi, cu ei nu te pui. Au cei mai frumoşi cai, cele mai frumoase maşini, cea mai frumoasă casă, tot ei. Aici o greşesc pentru că exagerează”, a spus Becali.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,60 este cota pentru „ambele marchează sau peste 2,5 goluri” la meciul FCU Craiova - Universitatea Craiova