Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali aruncă bomba: cu cine se bate FCSB la titlu? „Mă, tu nu-l cunoști! Nici acum nu a renunțat”

Gigi Becali a aruncat bomba în direct la FANATIK SUPERLIGA. Patronul FCSB-ului susţine că Universitatea Craiova nu a renunţat la titlul de campioană.
05.03.2024 | 11:45
Gigi Becali arunca bomba cu cine se bate FCSB la titlu Ma tu nul cunosti Nici acum nu a renuntat
Gigi Becali aruncă bomba: cu cine se bate FCSB la titlu? „Mă, tu nu-l cunoști! Nici acum nu a renunțat”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova şi Rapid au încheiat la egalitate, scor 1-1. Această remiză nu ajută niciuna dintre echipe, care s-au depărtat de liderul FCSB, cu o etapă rămasă de disputat din sezonul regulat al SuperLigii.

Gigi Becali aruncă bomba: cu cine se bate FCSB la titlu? „Mă, tu nu-l cunoști! Nici acum nu a renunțat”

Gigi Becali a declarat la FANATIK SUPERLIGA că Universitatea Craiova nu a renunţat nici acum la titlu, chiar dacă diferenţa după înjumătăţire este de 9 puncte în acest moment:

ADVERTISEMENT

“Într-un fel, voiam să bată Craiova, dar acum nu poţi să ştii… Dumnezeu ştie mai bine şi poate e mai bine aşa. Până la urmă, ce-au făcut? Au luat un punct. Mai bine să piardă Craiova două şi să ia ei (n.r. Rapid), unul. 

Într-un fel e mai bine aşa. Ca să nu mai aibă speranţe. N-ai văzut ce a zis Rotaru la Digi… V-am spus eu ieri. Fiţi atenţi aici, nici acum n-a renunţat (n.r. Mihai Rotaru la titlul de campion). 

ADVERTISEMENT

Ascultaţi-mă ce vă spun. De ce? Oltenii, în general, mai ales cei deştepţi, cu ei nu te pui. Au cei mai frumoşi cai, cele mai frumoase maşini, cea mai frumoasă casă, tot ei. Aici o greşesc pentru că exagerează.

“Ei fac nişte calcule de alea fantasmagorice. Nu s-a întâmplat şi acum un an?”

Şi nu mai văd ceea ce nu e bun la ei. Rotaru spune că are cea mai bună echipă, sunt 9 puncte (n.r. după înjumătăţire), aşteaptă să mă încurc cu Rapidul, să ajungem la 15 puncte, adică 7-8 puncte aproape. 

ADVERTISEMENT

«Îi bat de două ori, se încurcă o dată», ei fac nişte calcule de alea fantasmagorice. Nu s-a întâmplat şi acum un an? Păi îl cunosc pe Rotaru. Avea visul ascuns, dar nu era chiar ascuns dacă l-am citit. 

Mai bine aşa, că a ieşit egal. Eu tot mai cred în Craiova. E adevărat că are exagerări Rotaru. Dar cred pentru că odată o să regleze tirul. O să pună rotiţa mică la locul ei şi rotiţa mare la locul ei. Reglează”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

În ultima etapă a sezonului regulat, FCSB joacă pe Arena Naţională împotriva Rapidului, sâmbătă, de la ora 20:00. FCSB are 12 puncte avans faţă de rivala din Giuleşti.

ADVERTISEMENT
Tags: