Fotbal intern

Derby-ul frumos din România. Ele sunt cele mai atrăgătoare iubite și soții ale fotbaliștilor de la Dinamo și FCSB! FOTO

14.02.2020 | 19:25
Derbyul frumos din Romania Ele sunt cele mai atragatoare iubite si sotii ale fotbalistilor de la Dinamo si FCSB FOTO
Marele derby dintre Dinamo și FCSB se anunță a fi unul încins pe teren, acolo unde ”roș-albaștrii” pleacă favoriți, dar egalitatea domnește la capitolul iubite și soții ale fotbaliștilor
ADVERTISEMENT

Marele derby dintre Dinamo și FCSB se anunță a fi unul încins pe teren, acolo unde ”roș-albaștrii” pleacă favoriți, dar egalitatea domnește la capitolul iubite și soții ale fotbaliștilor.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 1,53 este cota pentru „2-4 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Cele mai frumoase iubite şi soţii ale fotbaliştilor de la Dinamo şi FCSB

Duelul dintre Dinamo și FCSB, din etapa a 25-a a campionatului intern, este unul total dezechilibrat, ”câinii” ratând pentru a treia oară consecutiv calificarea în play-off, în timp ce vicecampioana României încearcă din răsputeri să se apropie de liderul CFR Cluj.

Chiar dacă pe teren FCSB pornește mare favorită, Dinamo răspunde pe măsură la capitolul iubite și soții de fotbaliști. În aceste condiții, spectacolul frumuseților din tribună se anunță a fi unul extrem de palpitant.

ADVERTISEMENT

Ioana Lazăr, starul ”câinilor” la mijlocul terenului

Dinamo începe ofensiva cu una dintre cele mai noi achiziții, slovacul Kristian Kostrna. Fundașul dreapta în vârstă de 26 de ani, care se va afla la primul Derby de România are o relație de mai mult timp cu Barbora Markusova, o brunetă extrem de atrăgătoare.

Barbora Markusova, iubita lui Kristian Kostrna

La mijlocul terenului, Ioana Lazăr, soția nou venitului Valentin Lazăr, domină la capitolul frumusețe. Cei doi trăiesc o adevărată poveste de dragoste din 2010, s-au căsătorit în urmă cu cinci ani și au împreună o fetiță și un băiețel.

ADVERTISEMENT
Vali Lazăr și soția sa, Ioana

Florinel Coman, star și în afara terenului

Un alt jucător norocos al dinamoviștilor este mijlocașul Diego Fabbrini. Italianul este căsătorit cu Rachela Gambini, o tânără licențiată în drept pe care o cunoaște de opt ani. Cei doi au împreună o fetiță, astfel că lumea fotbalistului se învârte în jurul celor două.

Diego Fabbrini, alături de soția sa Rachela Gambini

FCSB răspunde pe măsură cu iubita lui Florinel Coman. Vedeta lui Gigi Becali are o relație intensă cu Ioana Timofeciuc, o tânără de 20 de ani din Constanța, pe care a cunoscut-o în vremea când juca la Viitorul. Cei doi și-au petrecut în această iarnă o vacanță de vis în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT
Florinel Coman în vacanță alături de iubita sa Ioana Timofeciuc

Man și-a adus iubita de la Arad

Căpitanul ”roș-albaștrilor”, Florin Tănase, punctează și el la capitolul iubită extrem de frumoasă. Jucătorul de la FCSB are o relație cu Medeea Turcescu, nepoata deputatului și fostului jurnalist, Robert Turcescu. Cei doi și-au început aventura în 2014, dar presa a scris în mai multe rânduri că au fost aproape de despărțire.

Medeea Turcescu, iubita căpitanului Florin Tănase

Mijlocașul Dennis Man, considerat unul dintre cei mai ”cuminți” jucători de la FCSB trăiește o poveste de dragoste alături de Alexandra Ionela Grigoriţă, fostă Miss Arad în 2014. Cei doi sunt împreună încă de pe vremea cand ”perla” lui Gigi Becali juca pentru UTA.

Alexandra Ionela Grigoriță, iubita pe care Dennis Man și-a adus-o de la Arad

Finanțatorul FCSB; Gigi Becali, a dezvăluit că a primit o ofertă oficială, în valoare de 9.000.000 de euro pentru 50% din drepturile federative ale lui Florinel Coman, de la o echipă din MLS.

ADVERTISEMENT