Sport

Derby-ul Rapid – FCSB, aproape de a se disputa cu casa închisă. Câte bilete au mai rămas. Video

Deși nici nu a început sezonul, derby-ul Rapid - FCSB, programat în etapa a 2-a din SuperLiga, este așteptat cu sufletul la gură de fani, iar numărul de bilete rămase este foarte mic.
13.07.2022 | 16:50
Derbyul Rapid  FCSB aproape de a se disputa cu casa inchisa Cate bilete au mai ramas Video
Deși nici nu a început sezonul, derby-ul Rapid - FCSB, programat în etapa a 2-a din SuperLiga, este așteptat cu sufletul la gură de fani, iar numărul de bilete rămase este foarte mic. Sursă foto: Facebook FC Rapid 1923
ADVERTISEMENT

”Giuleștenii” au un start de sezon extrem de dificil, urmând ca în primele trei etape să întâlnească formațiile care au încheiat pe podium în stagiunea precedentă: CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova.

Biletele pentru Rapid – FCSB se va dau ca pâinea caldă

Deși mai sunt 11 zile până la marele derby Rapid – FCSB, biletele pentru primul joc de pe Giulești din noul sezon se epuizează rapid, astfel că există șanse foarte mari ca meciul să se joace cu casa închisă.

ADVERTISEMENT

Rapidiștii au anunțat pe pagina de Facebook că în acest moment mai sunt disponibile doar 4.347 de tichete pentru întâlnirea cu vicecampioana României și îi îndeamnă pe fani să se grăbească pentru a putea vedea derby-ul pe stadion.

”Din cele 14.075 de locuri ale stadionului: 4.500 de abonamente vândute, 1.407 vor fi blocate din motive de siguranță, iar 3.821 de locuri blocate în Peluza Sud, se arată în comunicatul giuleștenilor.

ADVERTISEMENT

Oficialii ”vișiniilor au anunțat că până joi, 21 iulie, se vor vinde doar abonamente, urmând ca de vineri, 22 iulie, dacă vor mai fi locuri libere, să se comercializeze fizic și bilete pentru derby. Biletele online pentru meciul cu FCSB vor fi puse la vânzare tot vineri, 22 iulie, de la ora 17:00.

Robert Niță, mesaj pentru suporteri

Fostul atacant al Rapidului, Florin Niță, i-a îndemnat pe fani să-și facă abonamente pentru noul sezon din SuperLiga, în care echipa lui Adrian Mutu va debuta sâmbătă, 16 iulie, de la ora 21:30, cu un meci în deplasare împotriva campioanei CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

”Neapărat trebuie să aveţi un abonament! Ne îndreptăm spre centenar şi totul este mult mai uşor cu ajutorul vostru. Vă aştept pe acest minunat stadion meci de meci. Nu uitaţi – Centenarul trebuie să îl sărbătorim cu o performanţă!”, a fost mesajul lui Robert Niţă.

În ciuda faptului că în sezonul precedent nu a reușit accederea în play-off, Cristi Săpunaru anunță că în actuala stagiune obiectivele Rapidului sunt clasarea între primele 6 la finalul sezonului regulat și câștigarea Cupei României.

ADVERTISEMENT

Rapid București și-a prezentat noul echipament de joc pentru sezonul 2022-2023 din SuperLiga, care va avea un design special menit să marcheze anul centenarului. Cea mai notabilă modificare e faptul că jucătorii lui Adrian Mutu vor evolua pe piept cu sponsorul principal, Mobexpert, deținut de noul acționar, Dan Șucu.

ADVERTISEMENT
Tags: