Sport

Rapid, prezentare spectaculoasă a noului echipament pentru SuperLiga. Cum arată tricourile din sezonul centenarului. Video

Rapid București și-a prezentat noul echipament de joc pentru sezonul 2022-2023 din SuperLiga. Va avea un design special menit să marcheze anul centenarului.
12.07.2022 | 15:10
Rapid prezentare spectaculoasa a noului echipament pentru SuperLiga Cum arata tricourile din sezonul centenarului Video
Rapid va sărbători 100 de ani de existență în 2023. Sursă foto: Facebook @Rapid 1923
ADVERTISEMENT

Rapid are planuri mari în acest sezon din SuperLiga, mai ales că este un an extrem de important pentru toată familia „alb-vișinie”. „Giuleștenii” și-au lansat noul echipament cu surle și trâmbițe.

Rapid, prezentare de club mare a noului echipament de joc

Rapid și-a prezentat noul echipament pe pagina oficială de Facebook, însă acesta nu prezintă foarte multe modificări față de sezonul trecut.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FC Rapid 1923 (@fcrapid1923oficial)

Cea mai notabilă modificare e faptul că jucătorii lui Adrian Mutu vor evolua pe piept cu sponsorul principal, Mobexpert, deținut de noul acționar, Dan Șucu.

„Rapid și-a prezentat echipamentul pentru noul sezon, 2022/2023. Noutățile față de sezonul trecut sunt reprezentate de apariția noului sponsor, MOBEXPERT, de font, același folosit și la stadionul Giulești, dar și de tricourile de portari, cu un design diferit față de sezonul trecut.

ADVERTISEMENT

De asemenea, și în acest sezon tricolorul va fi prezent pe echipamentul Rapidului, acesta fiind regăsit pe spatele tricourilor, în zona gâtului. În anul pregătirii pentru sezonul centenar, cel de-al treilea echipament va fi tot violet, culoarea folosită de Rapid în primii ani de istorie. #ImpreunaSpre100”, a transmis clubul printr-un comunicat.

Cristi Săpunaru, Rareș Ilie, Horațiu Moldovan, Kait și Virgil Drăghia au apărut în clipul de prezentare a echipamentului

În video-ul de prezentare al noului echipament al Rapidului au apărut Cristi Săpunaru, Rareș Ilie, Horațiu Moldovan și Virgil Drăghia și estonianul Mattias Kait.

ADVERTISEMENT

„A fost un sezon plin de emoție. Am trăit bucuria la cele mai înalte cote. Momentele grele nu ne-au doborât, ci ne-au făcut mai puternici.

Forță, Putere, Determinare, Ambiție, Performanță. Ne așteaptă un sezon special. Împreună spre 100!”, a fost mesajul transmis de cei cinci jucători.

ADVERTISEMENT

Victor Angelescu a anunțat că Rapid va transfera încă doi jucători: „Suntem aproape de a încheia o negociere”

Victor Angelescu a dezvăluit pentru FANATIK că Rapid a primit mai multe oferte pentru Rareș Ilie, iar în Giulești vor mai ajunge alți doi jucători.

„O să mai vină minim 2 jucători. Suntem aproape de a încheia o negociere cu un jucător străin care a mai jucat în campionatul României și pentru celălalt nu avem încă negocieri atât de avansate”.

ADVERTISEMENT