Sport

Încă un fotbalist din Premier League este acuzat de viol. Starul a fost arestat la Londra

Jurnaliștii din Marea Britanie anunță jihadul pentru un internațional din Premier League. Acesta a fost arestat în capitala Angliei, din cauza unei acuzații de viol.
05.07.2022 | 09:42
Inca un fotbalist din Premier League este acuzat de viol Starul a fost arestat la Londra
Încă un fotbalist din Premier League este acuzat de viol. Starul a fost arestat la Londra. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT
05-07-2022
08:31

Granit Xhaka, posibilul violator

Poliția din capitala Angliei l-a ridicat pe fotbalistul acuzat în jur de ora 03:00 dimineața. Deși numele n-a fost făcut public, se zvonește că ar fi vorba de Granit Xhaka (29 de ani), internațional elvețian, care evoluează pentru Arsenal.

Conform jurnaliștilor din Marea Britanie, arestarea a șocat clubul jucătorului. „Conducătorii sunt uluiți, coechipierii total dați peste cap. O lovitură incredibilă pentru întreaga grupare. El ar fi trebuit să plece cu lotul în turneul dinaintea sezonului și nu va mai face deplasarea”, a comentat The Sun.

Granit Xhaka are casă în Barnet, în nordul Londrei, acolo unde au oprit nu mai puțin de șase mașini de poliție și l-au luat cu cătușele pe suspect, care a fost interogat timp de 15 ore, după cum au dezvăluit The Daily Telegraph și The Sun.

O femeie în vârstă de peste 20 de ani a depus plângere împotriva lui pentru o agresiune sexuală care ar fi avut loc luna trecută, când fotbaliștii erau în vacanță. Xhaka ar urma să participe la finalul anului cu naționala Elveției la World Cup 2022.

Probleme pentru un superstar din Premier League, care evoluează și pentru o echipă națională calificată la Campionatul Mondial din Qatar. Fotbalistul a fost arestat în nordul Londrei, pentru că este acuzat de viol.

Un fotbalist din Premier League a fost arestat. Starul este acuzat de viol

Anchetatorii nu au dezvăluit deocamdată numele inculpatului, care are 29 de ani. Violul ar fi avut loc în luna iunie, potrivit femeii care a depus plângerea.

ADVERTISEMENT

„Pe 4 iulie, o acuzație de viol a fost raportată la poliție de către o femeie în jurul vârstei de 20 de ani. Presupusul viol ar fi avut loc în iunie 2022. Pe 4 iulie, un bărbat în vârstă de 29 de ani a fost reținut, la o adresă din Barnet.

Suspectat de viol, bărbatul va rămâne în custodie. O anchetă este în desfășurare privind circumstanțele fapte”, a precizat Poliția Metropolitană, conform BBC.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii de la Daily Telegraph susțin că este vorba despre un nume important din campionatul Angliei, care ar urma să participe cu echipa națională la Campionatul Mondial din acest an.

Superstarul în cauză are toate șansele să rateze startul de sezon din Premier League și să fie suspendat temporar de echipa la care joacă. Ediția 2022-2023 a primei ligi englezești va începe pe 5 august.

ADVERTISEMENT

Pe urmele lui Benjamin Mendy și Mason Greenwood

Ar fi al treilea caz celebru din ultimul an, cu jucători din Premier League acuzați de viol. Benjamin Mendy (27 de ani), de la Manchester City, și Mason Greenwood (20 de ani), de la Manchester United, și-au trecut numele pe lista neagră.

Recent, fundașul francez al campioanei Angliei a fost pus sub acuzare pentru încă o faptă de viol, după ce era deja cercetat pentru alte șapte, o tentativă de viol și una de agresiune sexuală.

ADVERTISEMENT

În schimb, atacantul lui Manchester United așteaptă în continuare să își afle soarta după ce a fost reținut sub suspiciunea de viol, agresiune și amenințare cu moartea.

ADVERTISEMENT