News

Descoperire macabră la Constanța. Cadavrul unui bărbat spânzurat, în stare de putrefacție, găsit sub un vagon

26.05.2020 | 16:02
Descoperire macabra la Constanta Cadavrul unui barbat spanzurat in stare de putrefactie gasit sub un vagon
Descoperire macabră la Constanța. Cadavrul unui bărbat spânzurat, în stare de putrefacție, găsit sub un vagon. Sursa foto: viata-libera.ro
ADVERTISEMENT

O descoperire macabră a avut loc în aceste zile la Constanța, acolo unde cadavrul unui bărbat spânzurat, aflat în stare de putrefacție, a fost găsit sub un vagon de marfă.

Descoperire macabră la Constanța. Cadavrul unui bărbat spânzurat, în stare de putrefacție, găsit sub un vagon

Poliția din Constanța a fost sesizată în cursul acestei săptămâni, printr-un apel la 112, în legătură cu o descoperire de-a dreptul horror în zona Stației de Mărfuri CFR.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au fost informați că, în zona menționată, se află cadavrul unui bărbat spânzurat care se află într-o stare avansată de putrefacție.

”Poliţiştii de la transporturi au fost sesizaţi, prin apel la 112, cu privire la faptul că o persoană s-ar afla spânzurată în Staţia Constanţa Mărfuri”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Constanţa, conform Adevărul.

ADVERTISEMENT

Ajunși la locul indicat, polițiștii au descoperit un cadavru lângă Staţia Constanţa Mărfuri. Trupul bărbatului se afla pe linia șase, sub vagon.

Ce spun anchetatorii despre acest caz

Din primele informații furnizate de către autorități, bărbatul în vârstă de 51 de ani se spânzurase cu ajutorul unei funii de boghiul vagonului.

ADVERTISEMENT

Persoana găsită în stare de putrefacție sub vagonul locomotivei este din Constanța. Mai multe detalii nu se cunosc.

Până la această oră nu se cunosc mai multe detalii în acest caz al cetățeanului găsit fără suflare.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au demarat deja procedurile specifice pentru a afla cu exactitate motivul pentru care bărbatul a recurs la acest gest.

ADVERTISEMENT