News

Descoperire macabră. O femeie din Franța a găsit un cadavru în peretele apartamentului său

Descoperire macabră în locuința unei femei din Franța. Un cadavru a fost zidit în peretele bucătăriei sale. Cum a găsit corpul bărbatului.
10.07.2023 | 17:54
Descoperire macabra O femeie din Franta a gasit un cadavru in peretele apartamentului sau
Descoperire macabră în apartamentul unei femei. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Descoperire macabră într-un apartament din orașul Livry-Gargan, din Franța. O femeie care închiriase locuința unui cuplu, în urmă cu câteva luni, a avut parte de o experiență șocantă. Un cadavru a fost găsit într-un perete nou construit în bucătăria sa.

Descoperire macabră în apartamentul unei femei din Franța

Un cadavru aflat în stare avansată de descompunere a fost descoperit zidit în peretele respectiv. Femeia închiriase apartamentul unui cuplu, iar bărbatul urma să muncească acolo. Recent, proprietara s-a întors în locuința respectivă, după o absență de șase luni.

ADVERTISEMENT

Femeia a fost plecată în Algeria. La întoarcere, aceasta a constatat că în absența ei a fost construit un perete nou în bucătăria casei, potrivit presei din Franța. Vorbim de un zid cu o lungime de 1,50 m, înălțime un metru și o lățime de 40 de cm.

Proprietara a bănuit că ceva este în neregulă după ce a simțit un miros puternic de înălbitor. De asemenea, camera era plină de muște. Prin urmare, femeia s-a hotărât, duminică, să anunțe autoritățile cu privire la suspiciunile ei.

ADVERTISEMENT

Bănuielile i-au fost confirmate, după ce polițiștii au făcut o gaură în perete și au găsit „insecte necrofage, larve și o pătură care acoperă o siluetă”. Ulterior, oamenii legii au constatat că un bărbat a fost zidit în peretele cu pricina. Cadavrul a fost descoperit în poziție fetală.

Proprietara apartamentului a spus că nu cunoaște prea multe detalii despre bărbatul care a locuit în casa ei și care ar fi trebuit să lucreze acolo. Ea a spus că știe doar prenumele acestuia. Poliția judiciară din Seine-Saint-Denis desfășoară cercetări în acest caz șocant.

ADVERTISEMENT

Cadavrul unei fetițe de 12 ani, găsit în lada unui pat

Descoperirea macabră din Franța amintește de crima care a șocat România, în luna iunie a acestui an. Cadavrul unei copile de 12 ani a fost găsit în lada unui pat, dintr-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei.

Anamaria a avut parte de o moarte violentă. „În interior se afla cadavrul unei persoane de sex femeiesc, aflat în stare de putrefacţie. Autopsia medico-legală a stabilit că moartea persoanei neidentificate, de sex femeiesc, a fost violentă”, au transmis anchetatorii, în luna iunie.

ADVERTISEMENT

Principalul suspect în acest caz este concubinul mamei copilei, Marcel Șerbuc. El a fost prins în Olanda, acolo unde fugise în luna mai, aparent pentru a lucra la o fermă. Mama fetei susține că ea nu are nicio legătură cu moartea Anei și că nu ar fi fost acasă atunci când s-a produs tragedia.

ADVERTISEMENT
Tags: