News

Descoperire macabră pe un bloc din București: bărbat găsit mort. Avea picioarele legate

Deces suspect în București: un bărbat a fost găsit mort pe un bloc din Sectorul 3. Victima, cetățean străin, avea picioarele legate.
15.03.2024 | 13:19
Descoperire macabra pe un bloc din Bucuresti barbat gasit mort Avea picioarele legate
Un bărbat a fost găsit mort pe un bloc din București. Varianta unei crime nu este exclusă. Sursa foto: capturi Digi24 / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Incident șocant raportat vineri, 15 martie, în Capitală, acolo unde un bărbat a fost găsit mort pe un bloc situat din Sectorul 3. Din datele oamenilor legii, aflăm că e vorba de un cetățean străin.

Un bărbat a fost găsit mort pe un bloc din București. Varianta unei crime nu este exclusă

Trupul neînsuflețit al victimei a fost găsit de câțiva muncitori. Aceștia tocmai se urcau pe acoperișul unui bloc din zona Vitan pentru a efectua o serie de lucrări.

ADVERTISEMENT

Ajunși pe clădire, aceștia au trăit un șoc de proporții. Au văzut trupul bărbatului, care era legat la picioare. Date fiind toate aceste detalii, criminaliștii iau în calcul toate variantele.

Se vorbește și de o posibilă sinucidere, având în vedere că bărbatul nu avea mâinile legate. Din informațiile Antena 3, la fața locului s-au găsit semne potrivit cărora bărbatul ar fi încercat să își ia viața.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii nu exclud nici varianta unei crime. Poliția Municipiului București a confirmat faptul că victima este un cetățean străin. Acesta are vârsta de 55 de ani.

Sursa citată mai scrie că ar fi vorba de un cetățean francez. În continuare, anchetatorii vor face mai multe audieri și vor strânge mai multe probe de la fața locului.

ADVERTISEMENT

La data de 15 martie 2024, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 11 Poliție fost sesizată, prin sistem 112, cu privire la faptul că, pe terasa unui bloc din Sectorul 3, s-ar afla o persoană decedată.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității și un echipaj de prim-ajutor, care a constatat decesul persoanei în cauză, un bărbat, cetățean străin, în vârstă de 55 de ani”, se arată într-un comunicat emis de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB).

ADVERTISEMENT

Poliția mai anunță că trupul victimei urmează să fie transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. Decesul suspect a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB.

ADVERTISEMENT