News

Descoperire șocantă în Râmnicu Vâlcea: nou-născut, găsit într-un sac. Care e starea bebelușului

Descoperire șocantă într-o parcare din Râmnicu Vâlcea: un nou-născut a fost găsit într-un sac. Care e starea bebelușului.
27.04.2023 | 23:42
Descoperire socanta in Ramnicu Valcea nounascut gasit intrun sac Care e starea bebelusului
Descoperire șocantă în Râmnicu Vâlcea: nou-născut, găsit într-un sac. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un nou-născut a fost găsit, joi, într-un sac, undeva într-o parcare din municipiul Râmnicu Vâlcea. Bebelușul prezenta semne vitale atunci când a fost găsit de polițiști și a fost transportat de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Nou-născut, găsit într-un sac, într-o parcare din municipiul Râmnicu Vâlcea. Care e starea bebelușului

Din primele informații reiese că polițiștii din Râmnicu Vâlcea au fost sesizați joi cu privire la faptul că într-o toaletă dintr-un spațiu comercial din municipiu este o cantitate însemnată de sânge. Un bărbat a reclamat că a observat sânge atât pe podea, cât și pe pereți.

ADVERTISEMENT

Cercetările ulterioare au dus la o concluzie cruntă. S-a constatat că, cel mai probabil, o femeie a născut acolo. Ulterior, copilul a fost abandonat viu, într-un sac, într-o parcare.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că cele sesizate se confirmă. Din primele verificări efectuate, a fost identificat, într-un sac, în parcare, un copil nou-născut, care prezenta semne vitale. Acesta a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Loredana Sandu, citată de Agerpres.

ADVERTISEMENT

Mama copilului, găsită repede de poliție

Din fericire, micuțul, care are 3 kilograme, a fost găsit la timp. Astfel, el a fost transportat la spital și este în afara oricărui pericol. În scurt timp a fost găsită și mama lui. E vorba de o vâlceancă de 39 ani.

Ancheta poliției a scos la iveală faptul că aceasta l-ar fi născut pe micuț în baia unui magazin de materiale de construcții și amenajări. De altfel, acolo a fost găsit mult sânge. Apoi, aceasta l-a abandonat în parcare.

ADVERTISEMENT

Mama copilului este cercetată în prezent de poliţişti, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea. Este acuzată de săvârşirea infracţiunii de vătămarea nou-născutului, a mai precizat reprezentanta Poliţiei Vâlcea.

În urma desfășurării cu operativitate a investigațiilor, polițiștii au reușit la scurt timp după sesizare, identificarea mamei nou-născutului care ar fi abandonat copilul, fiind vorba despre o femeie, din județul Vâlcea.

ADVERTISEMENT

În cauză, polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, efectuează cercetări, pentru săvârșirea infracțiunii de vătămarea nou-născutului, urmând să stabilească cu exactitate împrejurările de fapt ale cauzei”, mai precizează IPJ Vâlcea.

ADVERTISEMENT
Tags: