News

Descoperire șocantă în Timișoara. Tată și fiu, găsiți morți în locuință, anchetatorii iau în calcul varianta crimei

Doi bărbați, tată și fiu, au fost găsiți decedați în propria casă, în Timișoara. Ce variante sunt luate în calcul de anchetatori
06.11.2023 | 12:21
Descoperire socanta in Timisoara Tata si fiu gasiti morti in locuinta anchetatorii iau in calcul varianta crimei
Descoperire șocantă în Timișoara. Tată și fiu, găsiți morți. Foto Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Descoperire șocantă în Timișoara, acolo unde doi bărbați, tată și fiu au fost găsiți morți în locuința lor. Totul a ieșit la iveală după ce vecinii au alertat autoritățile, din cauza mirosului neplăcut simțit pe casa scărilor.

Descoperire șocantă în Timișoara. Tată și fiu, găsiți morți în locuință

Duminică, 5 noiembrie, polițiștii din Timișoara au fost sesizați de locatarii unui bloc cu privire la această situație. Pentru că cei doi bărbați nu fuseseră văzuți de vecini de foarte multă vreme, oamenii au bănuit că s-a petrecut ceva în apartamentul acestora.

ADVERTISEMENT

Suspiciunile li s-au confirmat, când pompierii solicitați să deblocheze ușa locuinței au constatat că ambii bărbați morți. Tatăl, în vârstă de 60 de ani, era întins pe canapea cu o lovitură la cap, fără semne vitale.

Fiul acestuia, un bărbat de 46 de ani, a fost găsit spânzurat în baie. La fața locului au ajuns și polițiștii Secției 2 din Timișoara. Una dintre ipoteze luate în calcul de anchetatori este cea a crimei urmată de sinucidere.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, bărbatul de 46 de ani și-a omorât tatăl, iar apoi s-a sinucis. Trupurile neînsuflețite ale celor doi au fost preluate și transportate la Serviciul de Medicină Legală, urmând să fie făcute necropsiile.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș. Presa locală precizează că cei doi erau anchetați în mai multe dosare de furt.

ADVERTISEMENT

Doi bătrâni din Timișoara au fost uciși în propria casă

Un alt caz terifiant s-a petrecut în Timișoara, în luna iunie. Doi bătrâni de 75, respectiv 78 de ani, au fost uciși cu sânge rece în propria casă. Criminalul, un bărbat de 38 de ani, a furat suma de 12.000 de lei și a fugit.

Totul a avut loc chiar în timp ce bătrânii vorbeau la telefon cu unul dintre nepoții lor, aflat în Germania. Acesta l-a sunat pe un verișor care locuiește în Timișoara, iar tânărul l-a surprins pe criminal în casă.

ADVERTISEMENT

Între cei doi a existat o luptă, însă ucigașul a reușit să fugă. El a fost prins de polițiști câteva zile mai târziu. ”La data de 27 Iunie 2023,în jurul orei 22:30, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-un imobil din Piaţa Ţepeş Vodă din Timişoara, un bărbat şi-a găsit bunicii decedaţi (un bărbat în vârstă de 75 de ani şi o femeie în vârstă de 78 de ani), iar în locuinţă a surprins o persoană necunoscută care a fugit”, a anunţat şi IPJ Timiş, la vremea respectivă.

ADVERTISEMENT