News

Descoperire terifiantă în Botoșani. Patronul unui salon de bronzat, găsit mort în locația pe care o deținea

Un bărbat de 47 de ani din Botoșani, patronul unui salon de bronzat, a fost găsit mort în locația pe care o deținea. Terifianta descoperire a fost făcută de un electrician chemat să remedieze o problemă tehnică.
21.05.2022 | 20:01
Descoperire terifianta in Botosani Patronul unui salon de bronzat gasit mort in locatia pe care o detinea
Patronul unui salon de bronzat din Botoșani, găsit mort în sediul companiei sale. Cine l-a descoperit pe bărbat. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Moarte suspectă în municipiul Botoșani. Un bărbat de 47 de ani care deținea o afacere în orașul din nord-estul țării a fost găsit fără suflare.

Patronul unui salon de bronzat din Botoșani, găsit mort în sediul companiei sale. Cine l-a descoperit pe bărbat

Potrivit presei locale, descoperirea cutremurătoare a fost făcută de un electrician, sâmbătă dimineața.

ADVERTISEMENT

Specialistul a fost chemat la sediul unde se află salonul de bronzat pentru a remedia o problemă la unul dintre aparate.

Conform MonitorulBt, acesta a fost sunat de victimă la puțin după ora 8.00 dimineața, fiind solicitat pentru a remedia defecțiunea. Când a ajuns la fața locului, circa o oră mai târziu, l-a găsit pe proprietar căzut pe podea. Electricianul a apelat rapid serviciul 112.

ADVERTISEMENT

”La faţa locului a fost dirijat echipajul cu medic al SMURD, însă din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru pacient. Acesta era în stop cardio-respirator şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, a declarat medicul Liviu Stan, coordonator în cadrul dispeceratului integrat SJA-ISU.

Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă

Dat fiind faptul că victima nu suferea de afecţiuni cronice şi mai ales modul în care a fost găsită, cadrele medicale au anunțat poliția, care a demarat imediat o anchetă.

ADVERTISEMENT

IPJ Botoșani anunță că, pentru moment, nu sunt suspiciuni cu privire la producerea vreunei fapte de natură penală.

”A fost dispusă efectuarea unei autopsii pentu a se stabili cu exactitate cauza decesului. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

ADVERTISEMENT

Sursa citată, care citează martori din zonă, mai informează că bărbatul prezenta o marcă traumatică la nivelul capului, urmând a se stabili dacă aceasta era în urma căzăturii sau era o marcă de ieşire a unui arc electric. Este luată în calcul şi o eventuală electrocutare accidentală a bărbatului.

Afaceristul decedat sâmbătă în Botoșani lasă în urmă o soție și un băiețel.

ADVERTISEMENT
Tags: