Life

Descoperirea șocantă făcută de o femeie în scurgerea de la cadă: „E atât de mare”

O femeie credea că se va putea bucura de o baie fierbinte și o să relaxeze, însă a făcut o descoperire șocantă în scurgerea de la cadă.
11.09.2023 | 17:21
Descoperirea socanta facuta de o femeie in scurgerea de la cada E atat de mare
Descoperorea șocantă făcută de o femeie în scurgerea de la cadă. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

O femeie din Texas a avut șocul vieții sale în timp ce era în cadă. Își dorea să se relaxeze cu o baie, însă nu a mai avut liniște după ce a văzut ce iese din scurgere. A filmat totul și a pus imaginile pe internet, pentru a le arăta tuturor cum este să trăiești în această parte a Americii.

Descoperirea șocantă făcută de o femeie în timp ce era în cadă

Există mai multe tipuri de frici și de fobii pe care fiecare om le are. Unora le este frică să țină un discurs în public, iar altora să sară cu parașuta, dar cu siguranță nu există foarfte multe persoane care să fie prietene cu insectele și arahnidele.

ADVERTISEMENT

Înțepăturile acestora pot provoca o mulțime de reacții alergice și pot băga frica în oameni. De obicei, însă, acestea se găsesc în natură și acela este locul în care cei mai mulți își iau măsuri de precauție. Dar o femeie mai puțin noroscoasă din Texas a făcut o descoperire șocantă în timp ce încerca să facă o baie.

Utilizatoarea de TikTok, a încărcat pe platformă un videoclip în care a arătat spaima prin care a trecut. Filmarea începe cu picioarele femeii în apă. Dar, în timp ce lovea cu degetele scurgerea de la cadă, observă că ceva se mișcă și oprește imediat apa.

ADVERTISEMENT

„Când încerci să te relaxezi într-o baie fierbinte și asta se întâmplă. Este un scorpion nenorocit. E atât de mare că nu poate ieși”, se aude femeia din Texas pe filmare. În mod evident, aceasta s-a panicat, mai ales când a văzut că scorpionul iese din scurgere.

Pe măsură ce videoclipul continuă, ea începe să țipe. „O, Dumnezeule! Glumești cu mine acum?!”, strigă femeia, în timp ce stropește creatura cu apa. Scorpionul a căzut, iar aceasta a ieșit din baie terifiată și a oprit filmarea.

ADVERTISEMENT
scorpion scurgere cadă texas
Momentul în care un scorpion iese din scurgere.
Sursa foto: colaj Fanatik

Cum au reacționat oamenii care au văzut clipul video

Scopul cu care femeia a publicat clipul video pe TikTok a fost să le arate și altor oameni cum arată o zi normală atunci când locuiești în Texas. În plus, după cum se vede pe contul său, nu este prima dată când se trezește cu astfel de musafiri nepoftiți în casă.

Totuși, ceilalți au fost nedumeriți și s-au întrebat de ce a rămas în cadă atunci când a obesrvat că din scurgere iese un  scorpion și nu a ieșit din primul moment. „Nu, nici măcar nu eram în apă și am sărit din pat. De ce ai așteptat așa mult ca să ieși?”, a întrebat cineva.

ADVERTISEMENT

„Aș fi sărit din baie în momentul în care am văzut ceva mișcându-se!”, a spus o altă persoană. În același timp, au fost și oameni care s-au amuzat și au făcut glume despre descoperirea șocantă a femeii. Unii au sugerat că doar „voia să-i spună ceva”.

ADVERTISEMENT