News

Descoperiri înfiorătoare în cazul lui David Fuller, criminalul necrofil care a îngrozit Marea Britanie. Ce au găsit anchetatorii

Descoperiri înfiorătoare în cazul lui David Fuller, criminalul necrofil care a îngrozit Marea Britanie. Ce au găsit anchetatorii recent.
05.10.2022 | 09:50
Descoperiri infioratoare in cazul lui David Fuller criminalul necrofil care a ingrozit Marea Britanie Ce au gasit anchetatorii
Descoperiri înfiorătoare în cazul lui David Fuller, criminalul necrofil din Marea Britanie. Sursa foto: BBC, Sky News/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Au fost făcute descoperiri înfiorătoare în cazul lui David Fuller, un electrician criminal necrofil care a îngrozit Marea Britanie. Anchetatorii au descoperit detalii șocante în cazul bărbatului.

Descoperiri înfiorătoare în cazul lui David Fuller, criminalul necrofil care a îngrozit Marea Britanie

Timp de 34 de ani, David Fuller a comis fapte îngrozitoare în Marea Britanie. În tinerețe, bărbatul a ucis cu bestialitate două femei.

ADVERTISEMENT

Mai exact, în 1987, acesta le-a ucis pe Wendy Knell și pe Carolina Pierce în Tunbridge Wells, Kent, de 25, respectiv de 20 de ani. Bărbatul le-a strangulat și le-a agresat sexual pe cele două tinere după ce a pătruns în locuințele lor.

În iunie 1987, Wendy Knell a fost descoperită de iubitul ei agresată sexual și bătută până la moarte, fără haine. Cinci luni mai târziu, Caroline Pierce a dispărut din apartamentul ei, situat în apropiere, în Grosvenor Park.

ADVERTISEMENT

După câteva săptămâni, trupul neînsuflețit al lui Caroline a fost găsit la aproximativ 65 de kilometri depărtare, în Romney Marsh. Ambele femei au fost agresate sexual după deces.

David Fuller a lucrat în spitale mai mult timp, acolo unde a abuzat sexual numeroase cadavre aflate la morgă.

ADVERTISEMENT

Mai mult, acesta chiar s-a filmat în timp ce făcea acest lucru, inclusiv cu trupul neînsuflețit al unei femei de 100 de ani, dar și cu cel al unei fetițe de 9 ani.

Anul trecut, David Fuller a fost condamnat la închisoare pe viață, iar recent a fost pus sub acuzare pentru alte 16 infracțiuni sexuale, potrivit Sky News.

ADVERTISEMENT

Bărbatul, electrician de profesie, a fost arestat în decembrie 2020. Datorită noii tehnologii ADN, probele au condus către el. Tot atunci, detectivii au descoperit celelalte infracțiuni sexuale, și anume profanarea cadavrelor din morgille spitalelor în care a lucrat.

Poliția a descoperit noi victime ale lui David Fuller

În vârstă de 68 de ani, David Fuller a pledat vinovat pentru infracțiuni sexuale comise în cazul a 78 de femei decedate aflate în morgile celor două spitale, între 2008 și 2020.

Ulterior, anchetatorii au găsit dovezi potrivit cărora a fost vorba de un număr mai mare de victime în morgi, 101 în total. David Fuller a fost pus sub acuzare pentru noi infracțiuni în legătură cu celelalte 23 de victime, după cum a anunțat marți Poliția din Kent.

Dintre cele 23 de noi victime, 13 au fost identificate în mod oficial. Oamenii legii nu au reușit să le identifice și pe celelalte 10.

Cu ajutorul cardului de acces, electricianul intra în morga spitalului, acolo unde agresa sexual femeile decedate în accidente, în saloane sau în sălile de operații.

David Fuller ținea evidența victimelor într-un jurnal

Bărbatul s-a filmat în timpul acestor fapte înfiorătoare, iar imaginile au fost arhivate în “jurnalul său de desfrâu”, așa cum a fost numit de către un anchetator.

În timpul perchezițiilor, oamenii legii au găsit 14 milioane de imagini și 4 milioane de clipuri video. A fost nevoie de luni de zile pentru ca acestea să fie sortate.

Poliția a găsit, în total, 100 de hard disk-uri, 2.200 de dischete, 30 de cartele SIM și telefoane mobile, precum și 1.300 de CD-uri și DVD-uri și 34.000 de printuri fotografice, diapozitive, negative și role de film.

Hard disk-urile au fost etichetate cu numele unor victime. Acesta a păstrat și un caiet în care a notat numele lor. Poliția din Kent a recurs la 300 de agenți pentru a le va veștile rudelor victimelor decedate.

Fuller are doi copii, un fiu și o fiică. Bărbatul se afla la a treia căsătorie în momentul în care a fost arestat. Inițial a recunoscut faptele din spitale, dar nu și cele două crime din 1987.

În timpul procesului, Fuller a pledat vinovat pentru uciderea lui Wendy Knell și a Carolinei Pierce.

Pe parcursul anchetei, David Fuller nu a arătat vreo urmă de remușcare pentru faptele sale, după cum a declarat inspectorul șef al Poliției din Kent.

Bărbatul a primit condamnare pe viață, fără posibilitatea de a fi eliberat condiționat.

Faptele de care este acuzat Fuller sunt “fără precedent în istoria judiciară britanică”, după cum a declarat Libby Clark din partea procuraturii anul trecut.

ADVERTISEMENT
Tags: