Life

Râvnit de o mulțime de femei, Adi Nartea nu e mândru de felul în care arată. Cum își întreține fizicul la 40 de ani

Actorul Adi Nartea nu consideră că e un ”bărbat bine”, deși mai toată lumea îl laudă pentru felul în care arată la vârsta de 40 de ani. Care este secretul formei sale fizice?
09.06.2022 | 16:12
Ravnit de o multime de femei Adi Nartea nu e mandru de felul in care arata Cum isi intretine fizicul la 40 de ani
Adrian Nartea, actor de seriale românești. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adrian Nartea se numără printre cei mai râvniți bărbați din România, cu toate că el nu consideră că arată atât de bine pe cum sună laudele pe care le primește de peste tot.

Adrian Nartea și secretele fizicului său de invidiat la 40 de ani

Actorul a recunoscut, totuși, că în urma apariției în serialul „Vlad” și-a dat seama că are mai mult succes la femei, deși ochii lui nu se pot uita decât la soție!

ADVERTISEMENT

Într-un reportaj difuzat de PRO TV în emisiunea „La Măruță”, Nartea a povestit ce face să arate bine la vârsta de 40 de ani. Bărbatul a spus că a recurs la tot felul de trucuri, pe lângă sport. Pe termen lung, niciunul nu a funcționat.

De la fasting până la tot felul de diete, nimic nu s-a mulat mai bine pe personalitatea lui. Actorul susține că menținerea fizică se face doar adoptând un stil de viață care să nu ducă nici la înfometare, dar nici la mișcare în exces.

ADVERTISEMENT

„Am făcut fasting vreo 4 luni și începusem antrenamentele nu mai puteam, leșinam.

Dacă vrei să ai o dietă și nu-ți ții stilul de viață, va fi mai urât. Ideal e să nu mai mănânci seara, să mănânci orice din toate. E important să înjumătățești porțiile.

Dacă păcătuiesc astăzi, stilul meu de viață îmi permite ca în următoarele zile să nu mai mănânc shaorma, de exemplu”, sunt câteva dintre sfaturile lui Adrian Nartea, dezvăluite pentru PRO TV.

ADVERTISEMENT
Actorul Adi Nartea are 40 de ani. Captură PRO TV

„Nu cred despre mine că sunt un bărbat bine”

Întrebat dacă i-a crescut numărul de admiratoare, Nartea a confirmat că femeile se uită cu alți ochi la el, mai ales de când a apărut în „Vlad”.

„Cred că am mai mult succes datorită lui Vlad. Am și mai mult succes de când m-am însurat. Sunt inaccesibil. Eu sunt ca strugurile la care nu ajungi.

ADVERTISEMENT

Nu cred că arăt doar bine în conformitate cu normele. Într-adevăr, mai reușesc și cu un talent actoricesc, cu o putere de muncă destul de mare. 

Eu nu cred despre mine că sunt un bărbat bine. Niciodată nu am mizat pe asta”, a adăugat actorul.

 

ADVERTISEMENT
Tags: