Life

Despărțire șoc în casa Puterea Dragostei. Bărbatul s-a aruncat în brațele altei femei

27.01.2021 | 20:20
Despartire soc in casa Puterea Dragostei Barbatul sa aruncat in bratele altei femei
ADVERTISEMENT

O despărțire șoc a luat prin surprindere concurenții show-ului matrimonial „Puterea Dragostei”, dar mai ales fanii emisiunii. Un cuplu, care se credea puternic, a luat decizia de a-și spune „Adio”, chiar după ce un nou concurent a intrat în casă. 

Alexandra și Codruț nu mai formează un cuplu din cauza unui Alex Stoica, tânărul din Galați care a intrat zilele trecute în show. Conflictul dintre blondină și partenerul de viață ar putea fi pus și pe seama faptului că bărbatul s-a dus în casa fetelor.

ADVERTISEMENT

De aici și până la despărțirea de la Puterea Dragostei nu a fost decât cu pas, Alexandra declarând că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Codruț. Acesta din urmă nu a stat prea mult pe gânduri și deja s-a aruncat în brațele unei alte femei.

Un cuplu din casa Puterea Dragostei s-a despărțit. Cine sunt protagoniștii

„Cu ele o să rămâi!”, îi spune Alexandra fostului partener atunci când află că bărbatul a fost în vizită în casa fetelor din emisiunea de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

„Fac ce vreau, pentru că pot!”, este replica lui Codruț, care nu pare să facă vreun pas în spate pentru a-și împăca iubita.

„Bine! Pune punct dacă faci ce vrei! Eu te-am trimis în brațele ăleia? Acum te trimit în brațele ei și să stai pentru totdeauna în brațele ăleia, ai înțeles?!”, mai spune blondina.

ADVERTISEMENT

Despărțirea celebrului cuplu din show-ul matrimonial de la Kanal D o face pe una dintre concurente să spună ce simte. Daiana mărturisește că este îndrăgostită de Codruț, însă din păcate acesta nu îi împărtășește sentimentele.

Tânăra începe să plângă în timp ce spune ce o macină, precizând printre lacrimi că bărbatul este cel care trebuie să aleagă cu cine vrea să meargă mai departe în căutarea dragostei adevărate.

ADVERTISEMENT

„El știe cel mai bine ce trebuie să facă”, spune Daiana de la Puterea Dragostei.

„Și cu toate astea, când erai pe punctul de a părăsi competiția, plângeai pentru Codruț. De ce stai acolo, într-un colt, și alegi să stai, să suferi. Nu e o rușine, Daiana! Spune-ne ce simți! Este casa Puterea dragostei”, este replica prezentatoarei Cristina Mihaela Dorobanțu.

„Dacă vrea să fie fericit lângă Alexandra, îl las să fie fericit”, completează bruneta care a pus ochii pe Codruț.

ADVERTISEMENT