Life

Despărțire șoc în showbiz! Ce cuplu celebru și-a spus „Adio!” după șase ani de relație

Taylor Swift trece acum printr-o despărțire. După șase ani de relație, celebra artistă și actorul Joe Alwyn au luat-o pe drumuri separate.
09.04.2023 | 16:23
Despartire soc in showbiz Ce cuplu celebru sia spus Adio dupa sase ani de relatie
Taylor Swift și Joe Alwyn s-au despărțit. Foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Taylor Swift și actorul Joe Alwyn au ajuns la despărțire. Ce doi formau un cuplu de mai bine de șase ani, dar se pare că, în ultima perioadă, lucrurile nu se îndreptau deloc în direcția potrivită. Anunțul a fost făcut de presa din America.

Taylor Swift și iubitul său au ajuns la despărțire. Joe Alwyn nu i-a mai fost alături artistei la concerte

Fanii nu au primit vești bune despre una dintre cele mai iubite artiste ale timpurilor noastre. Taylor Swift, care a lansat de-a lungul timpului mai multe cântece de despărțire, s-a ales de curând cu o nouă sursă de inspirație.

ADVERTISEMENT

Presa de peste Ocean a dezvăluit că starul în vârstă de 33 de ani și iubitul său, cu un an mai mic decât ea, ar fi pus punct capăt relației lor în urmă cu câteva săptămâni. Taylor Swift și Joe Alwyn erau împreună de aproximativ șase ani.

Despre separare a scris prima dată publicația Entertainment Tonight, citând o sursă din apropierea artistei. Ulterior, anunțul trist a fost confirmat și de People. Conform acestora, cuplul s-a separat de comun acord.

ADVERTISEMENT

De altfel, acesta ar fi și motivul pentru care actorul din The Favorite nu a fost surprins la niciunul dintre concertele pe care solista le-a avut recent. Chiar dacă trece printr-o despărțire, Taylor Swift trebuie să se concentreze pe turneul său, Eras.

„Nu a fost ceva dramatic. Relația lor se consumase. Acesta este motivul pentru care Joe nu a fost văzut la niciun spectacol”, este declarația făcută de unul dintre apropiații cuplului Swift- Alwyn pentru ET. 

ADVERTISEMENT

Vestea despărțirii vine după ce Taylor Swift și-a lansat albumul

Despărțirea este cu atât mai șocantă cu cât, în toamna anului trecut, relația dintre Taylor Swift și Joe Alwyn era catalogată ca fiind una sudată și frumoasă. Totodată, informația a apărut la doar câteva ore după ce artista și-a lansat cel de-al zecelea album, Midnights.

La momentul respectiv, Taylor Swift recunoștea că unele piese au fost inspirate din propria sa viață amoroasă. „În relația mea de șase ani, a trebuit să evităm zvonuri ciudate, chestii tabloide.

ADVERTISEMENT

Și, pur și simplu, să le ignorăm. Este într-un fel despre actul de a ignora acele lucruri pentru a proteja lucrurile reale”, spunea vedeta despre piesa Lavender Haze, pentru sursa menționată anterior:

ADVERTISEMENT
Tags: