Life

Despărţire surprinzătoare în lumea vedetelor. Şi-au spus adio la 4 luni după ce au devenit părinţi

O despărțire surprinzătoare a avut loc în lumea vedetelor de peste hotare. Și-au spus adio la doar patru luni de când au devenit părinți.
15.10.2021 | 21:37
Despartire surprinzatoare in lumea vedetelor Siau spus adio la 4 luni dupa ce au devenit parinti
ADVERTISEMENT

Despărțire în lumea celebrităților de peste Ocean. Jason Derulo s-a despărțit de Jena Frumes, mama copilului său, la doar patru luni de când aceasta a născut. Cântărețul este cel care a făcut anunțul despărțirii pe pagina sa de Twitter.

Mai mult, iubita artistului a spus, la un moment dat, că acesta o face „cea mai fericită femeie din lume”. Cei doi au pus capăt relației la finalul lunii septembrie.

ADVERTISEMENT

Despărţire surprinzătoare în lumea vedetelor. Jason Derulo și Jena Frumes și-au spus adio

Jason Derulo a făcut anunțul despărțirii de femeia care l-a făcut tătic în luna mai. Artistul și Jena Frumes au decis să meargă pe drumuri separate la doar patru luni de când frumoasa mulatră a adus pe lume primul lor copil, Jason King.

„Eu și Jena am decis să ne despărțim. Ea este o mamă minunată, dar simțim că separarea ne va permite să fim cele mai bune versiuni ale noastre și cei mai buni părinți.

ADVERTISEMENT

Vă rugăm să ne respectați viața privată în aceste momente”, a scris Jason Derulo pe Twitter.

Jason Derulo
Jason Derulo anunță despărțirea de Jena Frumes, femeia care i-a dăruit un copil. Sursa foto: Twitter

Deși s-au despărțit de câteva săptămâni, niciunul dintre ei nu a șters imaginile în care apar împreună pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Cu doar o zi înainte ca artistul să anunțe despărțirea, Jenna i-a făcut lui Jason Derulo o declarație care i-a lăsat pe fani fără cuvinte.

„Tu ești cel mai frumos, muncitor, talentat, amuzant, iubitor om. Mă completezi cu adevărat și sunt atât de recunoscătoare pentru iubirea noastră.

ADVERTISEMENT

Tu și micuțul nostru mă faceți cea mai fericită femeie din lume și abia aștept să fac mai multe amintiri cu voi.

Știu că sunt mai încăpățânată, dar tu mă accepți așa cum sunt și sunt etern recunoscătoare pentru asta. Te iubesc atât de mult, pentru totdeauna”, a scris Jenna Frumes pe rețelele sociale, însă a șters postarea, între timp.

Jason Derulo este unul dintre cei mai apreciați cântăreți americani de muzică R&B. În vârstă de 32 de ani, artistul s-a lansat în industria muzicală în anul 2006.

A scris melodii pentru artiști cunoscuți, printre care Diddy, Sean Kingston sau Lil Wayne, după care a devenit artist solo. Și-a lansat albumul de debut în 2020, numit chiar „Jason Derulo”.

Printre cele mai cunoscute melodii ale artistului se află „Watcha Say”, „Talk Dirty”, „Wiggle” sau „Love Not War”.

ADVERTISEMENT