Life
notix pixel id

Despărţire surprinzătoare în lumea vedetelor. Şi-au spus adio la 4 luni după ce au devenit părinţi

O despărțire surprinzătoare a avut loc în lumea vedetelor de peste hotare. Și-au spus adio la doar patru luni de când au devenit părinți.
15.10.2021 | 21:37
Despărţire surprinzătoare în lumea vedetelor. Şi-au spus adio la 4 luni după ce au devenit părinţi. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Despărțire în lumea celebrităților de peste Ocean. Jason Derulo s-a despărțit de Jena Frumes, mama copilului său, la doar patru luni de când aceasta a născut. Cântărețul este cel care a făcut anunțul despărțirii pe pagina sa de Twitter.

Mai mult, iubita artistului a spus, la un moment dat, că acesta o face „cea mai fericită femeie din lume”. Cei doi au pus capăt relației la finalul lunii septembrie.

Despărţire surprinzătoare în lumea vedetelor. Jason Derulo și Jena Frumes și-au spus adio

Jason Derulo a făcut anunțul despărțirii de femeia care l-a făcut tătic în luna mai. Artistul și Jena Frumes au decis să meargă pe drumuri separate la doar patru luni de când frumoasa mulatră a adus pe lume primul lor copil, Jason King.

ADVERTISEMENT

„Eu și Jena am decis să ne despărțim. Ea este o mamă minunată, dar simțim că separarea ne va permite să fim cele mai bune versiuni ale noastre și cei mai buni părinți.

Vă rugăm să ne respectați viața privată în aceste momente”, a scris Jason Derulo pe Twitter.

ADVERTISEMENT
Jason Derulo
Jason Derulo anunță despărțirea de Jena Frumes, femeia care i-a dăruit un copil. Sursa foto: Twitter

Deși s-au despărțit de câteva săptămâni, niciunul dintre ei nu a șters imaginile în care apar împreună pe rețelele de socializare.

Cu doar o zi înainte ca artistul să anunțe despărțirea, Jenna i-a făcut lui Jason Derulo o declarație care i-a lăsat pe fani fără cuvinte.

ADVERTISEMENT

„Tu ești cel mai frumos, muncitor, talentat, amuzant, iubitor om. Mă completezi cu adevărat și sunt atât de recunoscătoare pentru iubirea noastră.

Tu și micuțul nostru mă faceți cea mai fericită femeie din lume și abia aștept să fac mai multe amintiri cu voi.

ADVERTISEMENT

Știu că sunt mai încăpățânată, dar tu mă accepți așa cum sunt și sunt etern recunoscătoare pentru asta. Te iubesc atât de mult, pentru totdeauna”, a scris Jenna Frumes pe rețelele sociale, însă a șters postarea, între timp.

Jason Derulo este unul dintre cei mai apreciați cântăreți americani de muzică R&B. În vârstă de 32 de ani, artistul s-a lansat în industria muzicală în anul 2006.

ADVERTISEMENT

A scris melodii pentru artiști cunoscuți, printre care Diddy, Sean Kingston sau Lil Wayne, după care a devenit artist solo. Și-a lansat albumul de debut în 2020, numit chiar „Jason Derulo”.

Printre cele mai cunoscute melodii ale artistului se află „Watcha Say”, „Talk Dirty”, „Wiggle” sau „Love Not War”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri