Life

Despărțire surpriză în showbiz? Prima reacție: “Important că e toată lumea bine și fericită”. Update

Despărțire surpriză în showbiz? Se pregăteau să se căsătorească însă s-ar părea că planurile lor au fost date peste cap. Despre cine este vorba?
04.11.2023 | 15:04
Despartire surpriza in showbiz Prima reactie Important ca e toata lumea bine si fericita Update
Despărțire surpriză în showbiz. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT
04-11-2023
14:48

Prima reacție a lui Alex Bodi

Alex Bodi intervine după ce în spațiul public a apărut informația conform cărora el și Ema Uta s-ar fi despărțit. Afaceristul spune că nu știe de unde au pornit aceste zvonuri.

Mai mult de atât, el ar fi aflat în urmă cu puțin timp informația. Totodată, acesta nu a vrut să dea detalii referitoare la lipsa imaginilor de pe social media cu el și iubita sa. Pe de altă parte, a subliniat faptul că ”toată lumea e bine și fericită”. 

Alex Bodi a mai adăugat că alege să nu dea și alte declarații. Astfel că preferă să păstreze doar pentru el ceea ce trăiește în momentul de față. 

„Nu știu ce s-a scris în primul rând, am aflat și eu de câteva minute că aș fi fost părăsit înainte de nuntă. Da, am o nuntă mâine la Suceava, de aia sunt aici, acum dacă știu alții mai bine decât mine, lăsăm lucrurile așa.

Important că e toată lumea bine și fericită, asta contează cel mai mult, restul nu contează deloc. Lăsăm așa, nu dăm declarații, ne vedem fiecare de viața noastră, trăim frumos și fericiți și să fie bine pentru toată lumea”, a declarat Alex Bodi, la Antena Stars. 

Despărțire surpriză în showbiz. Un cuplu celebru a decis să încheie relația, chiar înainte de nuntă. Menționăm că marele eveniment urma să aibă loc în doar câteva luni de zile.

Despărțire surpriză în showbiz

Despărțirea, deci, va fi o adevărată surpriză pentru fanii cuplului. Despre cine este totuși vorba? Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit, din nou, deși se pregăteau deja pentru nuntă, relatează cei de la cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Relația celor doi este una destul de tumultoasă. S-au despărțit de mai multe ori și de-a lungul timpului s-au și împăcat. Nu ar fi exclus, deci, ca și de această dată, cei doi să decidă să reia relația.

Momentan însă, se pare că ruptura este una destul de dură. Mai exact, atât Ema Uta cât și Alex Bodi și-au șters amândoi pozele pe care le aveau postate pe Instagram, împreună.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, cei doi nici măcar nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare. Iar un apropiat al cuplului a confirmat pentru cancan.ro că, într-adevăr, Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit.

Ema Uta și Alex Bodi s-au separat

În ceea ce privește motivul despărțirii cuplului celebru din showbiz, se presupune că ar fi vorba despre infidelitate din partea afaceristului. Totuși, există posiblitatea ca fosta sa parteneră de viață să îl ierte, decizia fiind mâinile ei.

ADVERTISEMENT

Menționăm că despărțirea a venit deși în luna mai a acestui an, Alex Bodi a anunțat că relația cu Ema Uta merge ca pe roate. Tot atunci, el povestea că va urma și căsătoria, pe care de altfel și-o dorește.

Afaceristul mai dezvăluia acum câteva luni că nu exclude nici posibilitatea de a mai avea un copil. Își dorea acest lucru, însă urma să îi ceară o părere și fetiței sale. Acum însă iată că lucrurile s-au complicat.

ADVERTISEMENT

„Important este că ne-am rezolvat toate problemele. Că suntem cât se poate de bine. Da, va urma și o căsătorie. Îmi doresc asta. Încă nu am întrebat-o pe cea mică dacă mai vrea un frățior sau o surioară. Dar eu da, îmi mai doresc”, declara Alex Bodi pe atunci, cancan.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: