Sport

Despărțire surpriză la FC U Craiova! Anunțul oficial. Update exclusiv

FC U Craiova 1948 se desparte de unul dintre veteranii formației lui Adrian Mititelu după cele trei puncte câștigate cu FC Voluntari, scor 3-1. Anunțul oficial.
12.08.2023 | 14:49
Despartire surpriza la FC U Craiova Anuntul oficial Update exclusiv
Despărțire surpriză la FC U Craiova 1948! Nicolae Dică pierde unul dintre veteranii oltenilor. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
12-08-2023
11:53

Lorenzo Paramatti a plecat de la FCU 1948 Craiova

Lorenzo Paramatti nu mai este jucătorul lui FCU 1948 Craiova. Plecarea „veteranului” din lotul oltenilor a fost anunțată în exclusivitate de FANATIK după victoria cu FC Voluntari, scor 3-1 în etapa a 5-a a SuperLigii.

„Grazie, Lorenzo Paramatti!

Clubul nostru si apărătorul italian au decis de comun acord încheierea contractului. Lorenzo a fost unul dintre cei mai vechi jucători ai echipei și a ajutat la promovarea clubului în prima ligă din România.

Pe această cale îi mulțumim pentru toate meciurile în care a îmbrăcat cu succes tricoul alb-albastru și îi dorim mult succes în provocările viitoare”, au scris cei de la FCU 1948 Craiova pe pagina de Facebook.

Fotbalistul italian a ajuns în septembrie 2020 în lotul lui FCU 1948 Craiova pentru care a adunat în total 62 de apariții.

 

Nicolae Dică urmează să îl piardă pe unul dintre veteranii din lotul „alb-albaștrilor” după victoria cu FC Voluntari, scor 3-1, de pe stadionul „Ion Oblemenco”. FANATIK a aflat în exclusivitate că Lorenzo Paramatti urmează să părăsească FC U Craiova 1948.

Despărțire surpriză la FC U Craiova 1948! Nicolae Dică pierde unul dintre veteranii oltenilor

Nicolae Dică și-a îndeplinit obiectivul stabilit înainte de FC U Craiova 1948 – FC Voluntari și a câștigat cele trei puncte puse în joc din confruntarea cu ilfovenii. Oltenii și-au asigurat victoria încă din primele 21 de minute, atunci când tabela arăta deja scorul de 3-0.

ADVERTISEMENT

Totuși, FC U Craiova 1948 se pregătește de o despărțire după succesul în fața celor de la FC Voluntari. Din informațiile FANATIK, Lorenzo Paramatti va părăsi gruparea din Bănie după confruntarea de pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Titular în primele patru confruntări din SuperLiga, Lorenzo Paramatti nu s-a regăsit în lotul lui Nicolae Dică pentru partida cu FC Voluntari. Din informațiile site-ului nostru, fundașul italian și-a luat deja la revedere de la colegii săi din Bănie și si-a strâns lucrurile din vestiarul „alb-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

Fundașul italian a ajuns la FC U Craiova 1948 în septembrie 2020, iar în trei ani a reușit să strângă 37 de apariții în tricoul „alb-albaștrilor” în SuperLiga. Acesta este unul dintre cei mai vechi jucători din lotul grupării din Bănie, fiind și printre fotbaliștii cu care oltenii au reușit să promoveze la sfârșitul sezonului 2020-2021 din Liga 2 Casa Pariurilor.

Nicolae Dică după FC U Craiova – FC Voluntari: „Dau o notă mare echipei”

Nicolae Dică a fost bucuros după victoria din FC U Craiova 1948 – FC Voluntari și i-a felicitat pe elevii săi pentru prestația de pe „Ion Oblemenco”. Tehnicianul a declarat că jucătorii din lotul oltenilor au înțeles mesajul transmis la ședințele de pregătire.

ADVERTISEMENT

„Dau o notă mare echipei, e important că am reușit să câștigăm. Mi-aș fi dorit să nu primim acel gol, dar se întâmplă! am marcat trei goluri, am fost ofensivi, am stat bine și defensivi, dar trebuie să fim conștienți că ne așteaptă partide grele. Voluntari era într-o formă bună, tocmai câștigase cu Rapid.

Băieții au înțeles mesajul meu și au câștigat. Ne bucurăm pentru victorie, e a doua victorie consecutivă, dar trebuie să fim modești, calmi și să ne antrenăm 100%, pentru că așa vom avea rezultate. La fotbal nu există liniște, eu mereu vreau mai mult, putem și mai mult decât am făcut până acum.

ADVERTISEMENT

Cu multă muncă, cu multă disciplină putem face acest lucru. Încerc eu și staff-ul meu să facem lucrurile bine și sper să avem aceeași atitudine. Cred că de când am venit la meciul cu Sepsi, am pierdut în minutul 89, cu U Cluj meritam un egal, dar s-a întâmplat”, a spus tehnicianul.

ADVERTISEMENT