Life

“Despărţirea a fost una brutală”. Alexandru Arşinel dezvăluie o mare dramă a vieţii sale

Alexandru Arşinel dezvăluie o mare dramă a vieţii sale, pe care a trăit-o în tinerețe. Acum ceva timp, îndrăgitul actor a vorbit despre prima sa iubire.
12.07.2022 | 14:45
Despartirea a fost una brutala Alexandru Arsinel dezvaluie o mare drama a vietii sale
Alexandru Arşinel a dezvăluit o mare dramă a vieţii sale. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel (83 de ani) a dezvăluit o mare dramă pe care a trăit-o cu mult timp în urmă. Actorul a vorbit despre despărțirea de prima sa iubită, care a fost foarte dureroasă.

Alexandru Arşinel dezvăluie o mare dramă a vieţii sale

În urmă cu nouă ani, actorul a lansat cartea autobiografică “Alexandru Arşinel, de la Dolhasca pe… Calea Victoriei”, acolo unde a scris despre despărțirea prin care a trecut în tinerețe.

ADVERTISEMENT

După ce au început o relație, Arșinel a descoperit că partenera lui de atunci îl mințea și avea un alt iubit la Brașov.

“A fost o dragoste care s-a dovedit a fi pe undeva falsă. Am descoperit mai târziu că mă minţea, în tot acest timp ea având un prieten la Braşov. Despărţirea a fost una brutală.”, a scris Alexandru Arșinel în cartea sa.

ADVERTISEMENT

Mai mult, la începutul anului III de facultate, Alexandru Arșinel a fost la un pas fă fie exmatriculat din cauza faptului că se purta urât cu fata respectivă, notează libertatea.ro.

Deși a avut parte de o mare dezamăgire în dragoste atunci când era tânăr, actorul a întâlnit iubirea vieții lui, pe Marilena, cu care este căsătorit din 1968.

ADVERTISEMENT

Care este starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel

În ultimele luni, Alexandru Arșinel a avut mai multe probleme de sănătate, iar acum trebuie supravegheat în permanență de cineva.

Marele actor a fost la spital de mai multe ori la începutul anului. Cel mai recent a ajuns pe mâinile medicilor la începutul lui mai, atunci când a fost internat la o clinică privată din Capitală.

ADVERTISEMENT

În prezent, Alexandru Arșinel este îngrijit de fosta asistentă a soției sale. În același timp, actorul este supravegheat atent și de medici, dar și de copiii săi, Cristian și Bogdan, întrucât se simte slăbit, conform click.ro.

Luna trecută, actorul a primit o distincție importantă din partea Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților. A fost decorat cu Ordinul “Crucea Bucovinei”.

Reprezentanții Arhiepiscopiei au mers acasă la Alexandru Arșinel, care a stat în scaunul cu rotile.

ADVERTISEMENT