Life

Secretul lui Bogdan de la Ploiești a fost dezvăluit! În ce e implicat manelistul

Unul din apropiații lui Bogdan de la Ploiești face dezvăluiri despre renumitul manelist. Cum este în realitate artistul?
06.12.2023 | 15:30
Secretul lui Bogdan de la Ploiesti a fost dezvaluit In ce e implicat manelistul
Bogdan de la Ploiești, da de gol de prietenul său. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Bogdan de la Ploiești, arogant sau băiat de gașcă? Cum este artistul care a înnebunit tineretul din România cu manelele sale în viața de zi cu zi? Cel mai nou colaborator al cântărețului a rupt tăcerea, în exclusivitate pentru FANATIK.

Colegul lui Bogdan de la Ploiești îl dă de gol

Willy de la Oradea, unul din interpreții care a bătut palma cu Bogdan de la Ploiești pentru un proiect comun ne-a vorbit despre apropierea de iubitul Cristinei Pucean și ne-a dezvăluit cum este omul din spatele camerelor de luat vederi, acel Bogdan pe care nu-l vede nimeni, cel din afara scenei.

ADVERTISEMENT

Despre BDLP (prescurtarea de la Bogdan de la Ploiești), Willy a mărturisit, pentru FANATIK, că este o adevărată bombă cu ceas și că nu se aștepta să fie un om atât de bun la suflet. Întâlnirea cu manelistul a fost una încântătoare pentru artist.

„Înainte de toate, vreau să-ți spun că sunt foarte bucuros de tot ce mi se întâmplă. Mă refer aici în primul rând la cariera mea muzicală. Am întâlnit oameni frumoși, de calitate.

ADVERTISEMENT

Sunt extrem de fericit că am reușit să îl cunosc și să colaborez la un proiect muzical cu Bogdan de la Ploiești. Experiența mea cu el a fost maximă din toate punctele de vedere. Este un om extraordinar de talentat. E un om bun la suflet înainte de toate”, a declarat Willy de la Oradea, pentru FANATIK.

Willy a mai dezvăluit că Bogdan de la Ploiești se implică în acțiuni umanitare și îi ajută pe cei aflați la nevoie din câștigurile pe care le obține din muzică. Doar că, spre deosebire de alții, Bogdan nu vrea să iasă în evidență cu binele pe care îl face ca să nu creadă lumea că e vreun lăudăros.

ADVERTISEMENT

Manelistul ajută oamenii nevoiași, dar nu vrea să se bată toba pe tema asta

„Omul Bogdan e extrem de popular și dincolo de camere. E un om de bună credință. E săritor, implicat în foarte multe activități și acțiuni prin care ajută oamenii care nu au o stare materială foarte bună.

Eu am avut ocazia să văd câteva lucruri care m-au impresionat profund la el. Nu mai zic că pe partea muzicală. E o bombă cu ceas!”, a continuat Willy.

ADVERTISEMENT

Willy de la Oradea, colaborări cu Georgiana Lobonț și Carmen de la Sălciua. BDLP îi scrie piesele

Cântărețul orădean ne-a mai zis că l-a surprins profesionalismul de la studioul muzical al lui BDLP și că manelistul s-a ocupat personal de câteva din melodiile sale. „Multe piese sunt făcute de el pentru mine. Pentru asta îi mulțumesc. Colaborăm la proiectul nostru comun, care va fi lansat luna asta, pe YouTube”, a completat noul coleg de scenă al lui Bogdan.

Willy de la Oradea are multe proiecte în derulare și a lansat deja câteva cântece cu artiști de renume de la noi. A lansat recent o melodie cu Georgiana Lobonț, iar la începutul anului următor va scoate ceva frumos și cu Carmen de la Sălciua.

Mâine, pe 7 decembrie, colegul lui Bogdan de la Ploiești le va oferi un alt cadou fanilor săi. E vorba despre o melodie realizată împreună cu Andrada Cerna. Așadar, pentru artistul bihorean, sfârșitul de an e unul mai bun decât și-ar fi imaginat vreodată! Și, ne ”amenință”, e abia la început!

ADVERTISEMENT