Life

Despărțirea momentului în showbizul din România. Celebra cântăreața s-a despărțit de iubit, erau împreună de mulți ani

Despărțirea momentului în showbizul românesc. După 13 ani de relație, o cântăreață cunoscută și iubitul ei și-au spus adio.
11.08.2023 | 20:32
Despartirea momentului in showbizul din Romania Celebra cantareata sa despartit de iubit erau impreuna de multi ani
Cântăreața din România care s-a despărțit de iubit. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

A avut loc despărțirea momentului în showbiz-ul din România, după ce o cântăreață s-a despărțit de bărbatul cu care era împreună de 13 ani. Nu se știe care a fost motivul separării, dar cei doi au de gând să rămână în relații bune.

Despărțirea momentului în showbizul din România. Ce cântăreață s-a separat de iubit după 13 ani de relație

Este vorba despre interpreta de muzică populară Emilia Ghinescu, care s-a despărțit de partenerul ei, Sebastian. Cei doi formau un cuplu de 13 ani și au împreună o fetiță în vârstă de 7 ani.

ADVERTISEMENT

Vestea despărțirii celor doi a fost una neașteptată pentru toată lumea, mai ales că lucrurile păreau să meargă bine. Artista și iubitul ei plănuiau să se căsătorească, dar se pare că situația s-a schimbat între ei.

Emilia Ghinescu a confirmat despărțirea pentru Spynews.ro. Cântăreața nu a oferit detalii în legătură cu motivele care au dus la separarea de tatăl fiicei ei.

ADVERTISEMENT

De altfel, artista a spus că nu îi place să împărtășească astfel de informații din viața personală, însă a vrut să spună adevărul cu privire la situația amoroasă din acest moment. Cântăreața a precizat, însă, că amândoi au o perioadă grea.

“Da, ne-am despărțit. E o perioadă puțin mai grea pentru amândoi, am vrut să luăm o perioadă de pauză să vedem ce se întâmplă și cred că e un lucru care ne privește personal pe mine și pe el.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să vorbesc despre motive, cred că are mai puțină importanță, sunt un om care nu își spală rufele în public”, a declarat interpreta de muzică populară pentru sursa menționată.

Când s-au despărțit cei doi

Separarea dintre artistă și partenerul ei s-a produs în urmă cu o lună. Vedeta a mai spus că amândoi știu unde au greșit, dar vor să aibă în continuare o relație civilizată. Au o fiică împreună, așa că se vor înțelege bine de dragul ei.

ADVERTISEMENT

“Fiecare dintre noi știm ce am greșit, pot spune doar că ne-am separat de o lună și puțin, împreună vrem să ne creștem copilul, să avem o relație civilizată, normală, așa cum trebuie să aibă doi oameni maturi și inteligenți, în niciun caz în defavoarea copilului”, a mai spus artista.

Fostul partener al artistei deja s-a mutat în București după despărțire. Emilia Ghinescu a rămas în Pitești, în locuința în care au stat alături de copil până la separare.

“Nu mai locuim împreună, el oricum de ceva timp locuia la București, s-a mutat în Capitală”, a mai spus interpreta de muzică populară în cadrul aceluiași interviu.

ADVERTISEMENT