Life

Cum petrece Laura Cosoi de Crăciun. Actrița a ales o destinație exotică în acest an

Laura Cosoi petrece sărbătorile de iarnă într-un cadru de vis. Actrița a optat pentru o destinație exotică în acest an, alături de întreaga familie.
25.12.2022 | 14:50
Cum petrece Laura Cosoi de Craciun Actrita a ales o destinatie exotica in acest an
Laura Cosoi a ales o destinație aparte pentru vacanța de Crăciun. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Laura Cosoi se poate declara o mamă, dar și o femeie împlinită. Actrița trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu soțul ei, Cosmin Curticăpean, alături de care are niște fetițe superbe.

Laura Cosoi, vacanță de vis alături de întreaga familie

În acest an, toți membrii familiei au decis să petreacă Crăciunul într-un mod aparte. Au ajuns în Vietnam, iar drumul nu a fost deloc unul ușor.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, având în vedere întreaga experiență dar și peisajele, actrița povestește că întreg efortul a meritat.

Într-o postare pe contul personal de socializare, Laura Cosoi a împărtășit totul cu fanii ei, așa cum o face de obicei. Actrița se află în Ho Chi Minh și spune că spre norocul ei, fetele au dormit 8 ore din cele 11 petrecute în avion.

ADVERTISEMENT

Escala le-a dat însă mari bătăi de cap, având în vedere că întreaga familie a avut de așteptat nu mai puțin de 9 ore.

Nu este prima oară când Laura Cosoi ajunge în această destinație. Actrița spune că în urmă cu nouă ani a mai optat pentru o vacanță aici, însă lucrurile s-au mai schimbat de atunci.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, mâncarea, dar și energia pozitivă a oamenilor a rămas aceeași, povestește ea.

Printre altele, Laura Cosoi a vorbit și despre activitățile pe care le-a avut până acum. Actrița a mers la un masaj, a făcut un tur special în zonă și este mai mult decât încântată de alegerea făcută.

ADVERTISEMENT

”Ieri, după ce am făcut un tur “hop-on hop-off” ne-am oprit la “Comă Coffee” pentru o specialitate vietnameză, apoi ne-am umplut pungile cu fructe “de-ți lasă gură apă” din piață “Cua-Tay”.

A mers uns și un masaj tradițional cu intrare din stradă, că să ne simțim chiar că “acasă” timp în care copiii au stat în grijă maseozelor libere”, a mărturisit ea.

Cum a petrecut Laura Cosoi ziua de Crăciun

Laura Cosoi a vorbit și despre motivele pentru care a ales să meargă în Asia de sărbători. Actrița spune că aici, oamenii sunt foarte atenți la copii și de asemenea, există un sentiment de conform, dar și de liniște.

De Crăciun, actrița, dar și întreaga ei familie au avut parte de o cină tradițională, iar mai apoi, pe rând, cele trei fetițe au început să adoarmă.

”Am avut parte și de o cină de Crăciun cu aperitive “tradiționale” din fructe de mare și în loc de sarmale ne-am ospatat cu rată peking.

Rita a adormit la masă, dar Vera și Lara au mai rezistat 1 ora că să povestim pe facetime cu cei dragi de acasă. M-aș fi așteptat să adorm instant, dar nici gând”, a mai povestit ea.

Laura Cosoi le-a promis fanilor săi că va reveni cu noi detalii despre întreaga experiență, având în vedere că cei patru mai au de văzut multe locuri până în momentul în care se întorc acasă.

Menționăm că deși sunt împreună de zece ani, Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean știu cum să mențină în continuare flacăra aprinsă și se înțeleg de minune, după cum povestea actrița recent.

ADVERTISEMENT